E-handlare agerar researrangör – ska ge ”det lilla extra”

Exklusiv resa till Frankrike.

Den som har 29 500 kronor över kan nu boka in sig på en helt ny aktivitet hos e-handlaren Winefinder. Företaget ska nämligen för första gången arrangera vad som benämns som en “premiumvinresa”, och destinationen är satt till regionen Champagne i Frankrike.

Ska ta kunden bakom kulisserna

Precis som resans mål antyder är tanken att resenärerna ska få en djupare inblick i den klassiska drycken och dess historia.

Annons
Annons

- Vi älskar champagne och våra kunder älskar champagne. Exklusiva vinresor till sådana regioner är därför en naturlig utveckling av vårt Premium-erbjudande. Genom våra relationer med de bästa vinhusen kan vi erbjuda våra kunder en resa som tar dem bakom kulisserna, där vi får prova fantastiska viner och där vi dessutom kan erbjuda kunderna att köpa vinerna man provar på plats, säger Winefinders VD Alex Tengvall i ett pressmeddelande.

Winefinder-trio hänger med

Resan äger rum i april och antalet platser uppges vara “starkt begränsat”. Men de som ändå lyckas få en plats på planet till Frankrike kan se fram emot besök hos bland annat en "het odlare" samt flera kända champagnehus.

- Vi vill att det här ska vara en resa som har en exklusiv känsla och som ger det där lilla extra för den som verkligen är intresserad av Champagne och dess viner, säger Alex Tengvall.

Winefinders champagneresa arrangeras i samarbete med researrangören NW Production. Med på resan finns Winefinders provningsledare och ciceron Frédéric Hervier, marknadschef Robert Henrysson och Magnus Ericsson från Winefinders Wine Team.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!