E-handlare ska inspirera till skäggvård med butik i Umeå

Utbudet av skönhetsprodukter för män växer kraftigt just nu och nätbutiken Sliqhaq är en av aktörerna som rider på vågen.

Sliqhaq, som lanserades under 2013, säljer premiumprodukter inom rakning, skägg, hud och kroppsvård på nätet. Året efter prisades man som Årets nykomling 2014 i Prisjakts tävling, Årets Nätbutik. Sedan dess har utbudet ökat markant och man erbjuder idag mer 2000 artiklar från både kända och mindre kända varumärken.

Man har även lanserat en prenumerationstjänst för skäggvårdsprodukter, Beard Bag, samt utvecklat sitt koncept, Sliqhaq Academy. En satsning på guider inom flera olika områden där intresserade kan läsa om hur man bäst tar hand om sitt skägg och hår samt sin mustasch och hud.

Annons

– Grunden för verksamheten är våra kunder och vi låter oss påverkas och hitta inspiration till utveckling genom dem, säger Gustav Burman, VD för Sliqhaq.

Kommer att ha öppet fredagar

Nu tar man nästa kliv i sin satsning genom att öppna en ny butikslokal i Affärshuset Mariedal i Umeå. Den officiella öppningen sker fredagen den 3:e juni och till en början kommer man att ha öppet fredagar mellan klockan 12 och 16.

– Vi hoppas att vi kan vara med och inspirera och guida fler att ta nästa steg i de vardagliga rutinerna kring hudvård, skägg och rakning. Det kan vara allt från att lösa ett konkret problem eller behov till att liva upp sin rakning och skäggvård och göra den mer spännande, säger Gustav Burman.

Annons