DET HÄR ÄR EN NYHET FRÅN Ehandel Event

Emeet Helsingborg förlängs med Eweek på två dagar

Emeet-fansen kan inte få nog.

En dag är tydligen för lite för de som gillar Emeet. E-handelskonferensen har tidigare expanderats med Premeet som är ett förevent till Emeet, på kvällen dagen innan. Nu läggs det tydligen till två heldagar framför konferensen Emeet Helsingborg.

“Tycker du Emeet är över för fort? Då kan Eweek vara något för dig!”

Annons

Så skriver initiativtagarna på Facebook. Bakom Eweek står e-handelsparken i Helsingborg tillsammans med leverantören Contentor. Vi tog kontakt med Amelie Lidén som är VD på E-commerce Park of Sweden.

Varför har ni dragit igång detta initiativ?

- E-commerce Park började med att anordna Premeet som sedan Contentor tog över och nu Ehandel.se tar hand om. Detta blev mycket populärt och vi märkte att det fanns en vilja att träffas i samband med Emeet. Denna gången ville vi utöka detta med Eweek där tanken är att vi har intressanta föreläsningar, och för att deltagarna inte ska känna stress att inte hinna med sitt egna arbete har vi inplanerade workalongs, säger Amelie Lidén.

Eweek startar på måndagen den 3 april, klockan 08:00, och pågår fram till att deltagarna kan ta sig till Premeet som kommer att ta plats på The Tivoli i Helsingborg den 4 april klockan 16:30. Premeet är öppet för alla men ska man hänga med på Eweek behöver man anmäla sig och det kostar 120 kronor för en dag eller 200 kronor för båda.

Vad går pengarna till?

- Pengarna går till, frukost, lunch, afterwork samt fika och snacks under dagen. Contentor och E-commerce Park skjuter till resterande.

Varför är det bara två dagar?

- Vi tycker att både Premeet och Emeet är en självklarhet att gå på och därför kommer det att ske en naturlig övergång på tisdagen till Premeet. Eweek ska inte bara belysa de två dagarna på e-handelsparken utan det som händer under veckan inkluderat Premeet och Emeet, säger Amelie Lidén.

Annons

"Peter och Dan om sina FuckUps"

På anmälningssidan kan vi se att det finns en hel del saker inplanerade under Eweek. Peter Borgman från JS Energi ska berätta om deras resa och Henrik Nermar från Silenta ska ta e-handlarna igenom den nya dataskyddsförordningen.

Något speciellt du ser fram emot under dessa två dagar?

- Vi har många duktiga föreläsare och talare och vi har inte släppt alla än, men det ska bli riktigt roligt att höra Peter Höjman och Dan Nilsson prata om sina FuckUps.

LÄS ÄVEN: Nu släpps biljetterna till Emeet Helsingborg!

Annons