Äntligen: Nu släpps biljetterna till Emeet Helsingborg!

Missa inte chansen att få din biljett till Sveriges bästa e-handelsträff.

Veckorna går snabbt och årets Emeet-premiär närmar sig med stormsteg. Precis som förra året kommer Emeet i år att göra nedslag i Helsingborg, Göteborg och Stockholm (i den ordningen) och alla e-handlare gör förstås klokt i att besöka ett eller flera av dem. Första stoppet blir i Sundets Pärla den 5 april.

"Var ute i god tid"

Förra året stod det klart att Emeet i Helsingborg framför allt tilltalade skånska e-handlare, och från och med i dag klockan 08.00 är det först till kvarn som gäller för att få en biljett till Skånes roligaste e-handelsfest även i år.

Annons

Som vanligt när det gäller Emeet går alla e-handlare gratis. Efter dagens program, som kommer att gå av stapeln på Hotell Marina Plaza i Helsingborg, väntar middag med underhållning på The Tivoli som ligger alldeles i närheten.

- Nu är det äntligen dags för årets första Emeet. Förra året tog platserna slut och vi förväntar oss ett starkt tryck på biljetterna även i år, så se till att vara ute i god tid, säger Sanna Thurdin, eventchef på Ehandel.se.

Premiär för Ehandel.se/event

Inför årets eventsäsong har eventavdelningen passat på att lansera en ny sajt, där all information om Ehandel.se:s evenemang kommer att finnas samlade. Den gamla sajten Emeet.se har övergivits till förmån för Ehandel.se/event, så det är dit man riktar blicken om det finns oklarheter kring datum, biljettpriser, lokaler eller något annat.

- Vi har gått från att endast arrangera Emeet till nu driva ett antal evenemang inom till exempel kompetens och träffar för kvinnligt nätverkande. Vår nya sajt är mycket bättre lämpad för det vi faktiskt håller på med - ett flertal e-handelsevents med olika inriktningar, säger Sanna Thurdin.

Emeet Helsingborg 2017 väntas i sann Emeet-anda bli ett lysande tillfälle att utbyta erfarenheter och knyta nya e-handelskontakter.

- Vi ser fram emot att träffa så många e-handlare som möjligt den 5 april. Varmt välkomna! avslutar Sanna Thurdin.

Annons
Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!