Eton fixar en nystruken skjorta inom en timme

Skjortföretaget Eton lanserar expressleveranser tillsammans med leveranstjänsten Urb-it. Något som innebär att Stockholmare kan få sin skjorta levererad inom en timme.

Leveranstjänsten Urb-it fortsätter att locka butiker med sina snabba leveranser. Efter att hemelektronikkedjan Siba i början på året inlett ett samarbete med Urb-it, hoppar nu även skjorttillverkaren Eton på expresståget.

Eton som på senare tid satsat allt mer på e-handeln, både i och utanför Sverige, kan därmed leverera en nystruken skjorta direkt till kunden inom en timme.

Annons

– Många av våra kunder lever ett hektiskt liv med krav på flexibla och spontana leveranslösningar. Vi är stolta över att tillsammans med Urb-it ha skapat en tjänst där du bekvämt kan handla online och få din skjorta lika snabbt som när du handlar i butik, säger Sara Ölmebäck, Etons PR Director.

Lansering i ytterligare städer

Tjänsten som går under namnet Eton Express riktar sig till de som lever ett hektiskt liv, missat att boka en tvättid, går på spontan after work eller vaknat på fel plats på morgonen och behöver något nytt att ta på sig.

Leverans är möjlig innanför Tullarna i Stockholm och skjortan hämtas upp i Etons butik nära Stureplan och sker till fots, på cykel eller via kollektivtrafiken. Kostnaden för leveransen är 129 kronor per beställning men fram till midsommar bjuder Eton på leveranskostnaden

Företaget siktar på att utöka tjänsten och tillsammans med Urb-it även lansera i ytterligare städer där Eton har butiker.

 

Källor: Gentlemannaguiden

Annons