Gallerix hoppar på PostNords fraktkassa

Ska förenkla administrationen.

Nyligen kunde vi berätta om att PostNords e-handelskassa nu stödjer över 100 andra transportörer. Fraktbolaget lanserade sin kassa i slutet av förra året och många e-handlare sägs ha laddat ner PostNord Delivery Checkout som är gratis att använda. Vi har dock inte fått några stora referenskunder av bolaget.

LÄS ÄVEN: PostNords e-handelskassa tillåter nu andra transportörer

Annons

Nu meddelar PostNord att de fått en stor kund till kassan och det är Gallerix som väljer att använda funktionen i sin nätbutik.

- Som e-handlare är det otroligt viktigt med snabba och säkra processer, och för våra kunder är enkelhet och leveransprecision allt viktigare. Med PostNords lösning blir det enkelt för våra kunder att välja hur de vill ha sin order levererad och enkelt för oss att hantera administrationen bakom logistiken, säger Anders Engström, webbchef på Gallerix, i ett pressmeddelande.

Enligt fraktbolaget så förenklar lösningen för e-handlaren genom att koppla ihop varje leveransmetod med rätt produkt och till ett system som administrerar transporten.

- Åtta av tio konsumenter som handlar på nätet tycker att det är viktigt att kunna välja leveranssätt, men bara hälften ansåg sig kunna göra det vid senaste beställningen, säger Ola Bergqvist, produktutvecklare e-handel på PostNord.

Hur det kan se ut:

Annons