Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius startar ny e-handel

"Ett internationellt projekt på sikt".

Under morgonen avslöjade radarparet Isabella Löwengrip och Pingis Hadenius, som sedan tidigare arbetar tillsammans, att de ämnar starta en helt ny e-handel för kosmetiska produkter.

Ska sälja egna och andras märken

De båda driver sedan tidigare varumärken och e-handeln Löwengrip Care & Color, LCC, där endast deras egna märke säljs. I den nya e-handeln kommer de sälja både det egna märket och produkter från andra märket. Och målet är att på sikt konkurrera med de stora jättarna.

Annons

- Det här är på sikt ett internationellt projekt, så vi kommer att ta ett större grepp. Vi har alltid varit väldigt digitala i allt vi har gjort och ser även ur ett internationellt perspektiv ett stort intresse för den svenska skönhetsmarknaden, säger Pingis Hadenius till Ehandel.se.

"Vill ta det bästa från två världar"

Men även om målet är att bli ett internationellt företag så säger Pingis Hadenius att tanken inte är att de ska konkurrera ut några andra företag. Hon betonar att det finns många duktiga svenska kosmetikföretag och att fokus för den nya e-handeln kommer att ligga på service till kunderna.

- Vi kommer att satsa på en förbättrad kundupplevelse. Jag och Isabella och dem vi samarbetar med har erfarenhet av både fysiska butiker och e-handel, så vi vill ta det bästa från två världar. Försäljning och fokus på bästa service till kunden är det viktigaste, det är det vi kommer laborera med.

"Mycket passion i det vi gör"

Orsaken till att de nu drar igång storsatsningen är enligt Pingis Hadenius att de tycker att det är kul.

- Vi gör det här för att det är väldigt roligt och vi tror att vi kan tillföra något. Det finns mycket passion i det vi gör, så vi tycker detta ska bli superkul, det är det som är den största drivkraften, säger Pingis Hadenius.

Annons