Jonas Danielsson slutar som VD för Tretti

Har varit en del av bolaget i mer än tio år.

Vitvarubutiken Tretti.se är på väg att lämna ett händelserikt år bakom sig. I somras såldes bolaget från Qliro Group till den danska koncernen WhiteAway Group och nyligen kunde företaget meddela att planen var att satsa på ett nät av fysiska butiker framöver.

Nu kommer fler nyheter. Företagets VD Jonas Danielsson meddelar nämligen i ett pressmeddelande att han avser att lämna sitt uppdrag.

Annons

- Jag har varit en del av Tretti i över tio år och känner nu att det är dags för mig att gå vidare till nästa utmaning. Jag är otroligt stolt över allt som vi har åstadkommit tillsammans och över bolagets utveckling under dessa år. Tretti har nu en stark position online och som nu stärks upp ytterligare med vår nya ägare, Whiteaway Group. Vi har utvecklat vår portfölj med produkter under dessa år och jobbat fokuserat med såväl kvalitet som kundnöjdhet. Bolaget står väl rustat för att fortsätta utvecklas inom viktiga segment på den nordiska marknaden, kommenterar Jonas Danielsson.

Fortsätter till juni

Jonas Danielsson har, med undantag för ett avbrott mellan 2012 och 2014, varit en del av Tretti sedan 2005. Rollen som VD har han haft sedan 2014.

- Under hans tid som VD har bolaget vuxit och etablerat sig som den ledande onlineaktören för vitvaror och hushållsapparater i Norden. Jag vill tacka Jonas för hans bidrag till Tretti och önskar honom lycka till framöver, säger Johannes Gadsbøll, VD och koncernchef för Whiteaway Group, i samma pressmeddelande.

Jonas Danielsson har inte gett någon anledning till varför han slutar eller berättat vad han ska göra istället. Han fortsätter som VD för Tretti fram till juni 2017.

Annons