Kändissystrar ville sälja tröjor på nätet – hotas av stämning

Idén att sätta sitt eget ansikte ovanpå kända artisters nunor på en tröja, uppskattades inte av alla.

Den kända amerikanska Kardashian-familjen, omges ofta av olika rykten och skandaler. Många gånger har historierna mest snurrat runt på olika skvallersajter eller i amerikanska nöjesprogram, men nu har kontroverserna även spridit sig till e-handelsvärlden.

Gjorde bandtröjor med sina egna ansikten

Det som hänt är att två av familjens systrar, Kendall och Kylie Jenner, har tryckt upp klassiska bandtröjor med artister som The Doors, Ozzy Osbourne, Notorious BIG och Tupac Shakur.

Annons

Men ovanpå kändisarnas ansikten och skivomslag pryds tröjorna även av systrarnas ansikten.

“Håll er till läppglans”

T-shirtarna har sedan sålts i den egna webbshoppen för över 1000 kronor stycket. Något som inte fallit i god jord hos alla, rapporterar bland andra Göteborgs-Posten.

"Tjejer, ni har inte förtjänat rätten att sätta era ansikten tillsammans med musikikoner. Håll er till vad ni kan... läppglans", skriver Ozzy Osbournes fru Sharon Osbourne, på sociala medier.

Drogs tillbaka efter hot om stämning

Och Violetta Wallace, mamma till Notorious BIG, som sköts till döds 1997, blev riktigt arg.

"Det här är respektlöst, äckligt och exploatering av det värsta slaget", skrev hon på Instagram när hon fick se att tjejerna klipp in sina egan ansikten ovanpå hennes döda son.

Dessutom hotade Notorius BIG:s dödsbo att stämma systrarna, vilket till slut fick dem att dra tillbaka tröjorna och gå ut med en offentlig ursäkt för tilltaget.

Annons