Idag: Lager 157 öppnar sin nya e-handelsbutik med ”Frejms”

"Höjer omnihandeln till en annan dimension".

Tidigare i veckan kunde Ehandel.se berätta om hur Lager 157 skulle bli först med mobil självutcheckning i butik. Kunderna skulle slippa den traditionella kassan och istället checka ut med mobilen.

LÄS ÄVEN: Först i Sverige med mobil självutcheckning

Annons

Den nya tekniken skulle lanseras i samband med en ny butiksöppning på Drottninggatan i Stockholm, och i dag klockan 11.57 var det dags. Butiken är inte oväntat full med digitala pekskärmar och utöver självutchecknings-terminaler så lanserar Lager 157 även konceptet och varumärket [Frejms]. Ett varumärke som vi gissar ska anspela på computer frames, alltså skärmar.


Kund som shoppar via Lager 157:s nya frejms

Butiken ska i alla fall bjuda på en rad med knappt meterhöga skärmar som finns längs väggen i en egen avdelningen kallad just [Frejms].

- Här kan kunderna välja att handla som ett komplement till rundan i butiken. Eller bara här. Han eller hon klickar enkelt fram sina favoriter, väljer och betalar med sin mobil. Inget kontokort eller några kontanter behövs i en smidig Klarna Checkout, skriver företaget.

Frejms på massor av nya platser

I butiken finns det förstås även en pickup-point för paket och kunderna som shoppar via [Frejms] kan välja hur de vill ha varorna.

- Paketet kan kunden få levererat som e-paket eller för uthämtning till butiken. Varje skärm har dessutom helt unika erbjudanden.

Stefan Palm, som är vd på Lager 157, planerar nu att ta frejms-konceptet till fler platser.

- Vår utveckling går fort framåt nu. Nästa steg är att finnas på massor av nya platser med [Frejms]. Vi höjer omnihandeln till en annan dimension på ett konkret sätt, säger Stefan Palm.

Annons

Annons