Exklusivt på Ehandel.se: Låt oss presentera E-handelsstylisterna!

Premiär i dag för en helt ny webbserie på Ehandel.se.

Trenderna och förändringarna inom e-handel går allt snabbare. Vill du veta hur du ska navigera i ditt bolag eller i din roll som e-handelsansvarig? Inspireras och lär av Simon Sjögren och Pingis Hadenius i Ehandel.se:s nya webbserie "E-handelsstylisterna".

Under våren kommer vi att guida tittarna genom de stora ämnena i branschen: Marknadsföring, logistik, internationalisering, med mera. Vi utlovar en fartfylld och lärorik resa genom e-handelns spännande värld. 

Annons

Pianist med stenkoll på influencers

Simon Sjögren (@sjogrensimon) är operativ chef i Isabella Löwengrips mediabolag IL corporations. Han har gedigen erfarenhet av sociala medier och hur man navigerar sitt varumärke med influencers och bygger sin strategi på sociala medier. Dessutom är han en fena vid pianot och sjunger som Tommy Körberg.

Pingis Hadenius (@hadeniuspingis) är medgrundare av Löwengrip, Flattered och Nordic Tech House, som alla har byggts via sociala medier. Hon är operativ vd och engagerad i en bolagsgrupp om åtta bolag, alla med ett digitalt fokus och egen e-handel.

Dansant ekonom som ogillar bordtennis

I grunden är hon civilekonom med erfarenhet från Investment banking, kosmetikbranschen samt som chefredaktör och publisher för ett flertal affärs- och livsstilsmagasin. Pingis är också bra på att twista och att spela squash, men vägrar bordtennis!

I första avsnittet får vi bland annat träffa Linus Kaasik från Nordic Tech House, som kommer att lära oss allt om hur man med hjälp av tech och datadrivna medel kan förbättra e-handeln.

Håll tillgodo, nu åker vi!

Annons