MatHem lanserar samma dag-leverans i Stockholm

Efter ett lyckat test i Göteborg rullar MatHem ut sina snabba leveranser i ytterligare en stad.

Redan i slutet av januari berättade vi om MatHems test av samma dag-leverans i Göteborgsområdet. Nu har MatHem även öppnat tjänsten i Stockholm.

Försöket i Göteborg sägs ha "fallit mycket väl ut" och nu expanderar man alltså de snabba leveranserna till huvudstaden.

Annons

- Det kunderna efterfrågar ska vi vara bäst i branschen på att leverera. Det gäller såväl bredaste ekologiska sortimentet som ännu bättre leveranstider. Vi är först i Sverige med att erbjuda den här höga leveransservicen, säger Tomas Kull, VD och grundare på MatHem.

"Nöjer oss inte med att vara annat än bäst"

Beställer du senast klockan 13.00 kan du få leverans hem till dörren samma dag, alla dagar i veckan.

- Vi nöjer oss inte med att vara annat än bäst. Vi ska ha de fräschaste grönsakerna, färskaste fisken och bredast utbud av ekologiskt. Då kommer vi att fortsätta vara den största och snabbast växande matbutiken på nätet, säger Tomas Kull.

De ledande dagligvaruhandlarna på nätet Mat.se och MatHem jobbar båda med att göra beställningarna så enkla och snabba som möjligt. Medan Mat.se satsar på backluckeleveranser rullar MatHem ut samma-dag leveranser på allt fler platser.

Annons