NetOnNet öpnar sin första lagershop i Norge

Idag är det premiär för NetOnNet:s första lagershop i Norge.

Det nordiska hemelektronikföretaget exporterar sitt framgångsrika koncept med lagershoppar till Norge. Företaget har sedan tidigare 19 lagershoppar i Sverige och beräknar öppna ytterligare tre svenska lagerbutiker innan årsskiftet.

Norsk näthandel sedan 2006

Företaget varit närvarande i den norska näthandeln sedan 2006 och det tror Netonnet Groups VD Susanne Ehnbåge, kommer att underlätta etableringen av den nya lagerbutiken.

Annons

– Med många besökare till netonnet.no hittills under 2016 så finns det redan ett stort kundunderlag med många kunder som gillar NetOnNet i Norge. Genom kombinationen av e-handel och fysiska lagershoppar så kommer vi ännu närmare våra kunder och gör det därmed ännu enklare för dem att handla hemelektronik, samtidigt som vi får ökad kundinsikt och möjlighet att förbättra vårt koncept utifrån våra kunders behov, skriver hon i ett pressmeddelande.

Bara början

Enligt Susanne Ehnbåge är den nya butiken i Norge bara början på satsningen.

– Vår starka satsning i Norge och Norden har bara börjat. Vi ser oss om efter fler lämpliga orter i Norge, Sverige och Danmark att etablera oss på. Men just idag fokuserar vi på NetOnNets första lagershop i Norge.

Den nya lagerbutiken är belägen i Köpcentret Kvadrat i den norska staden Sandnes.

Annons