Nyrekrytering ska lyfta näthandeln hos iStone

E-handelsverksamhet har blivit en allt viktigare del för IT-koncernen iStone. Med Paula Ahlander i rollen som ny regionchef ska man skala upp verksamheten ytterligare.

Verksamhets- och IT konsultbolaget iStone har idag mer än 500 anställda och verksamhet i ett tiotal länder. Bland de mest namnkunniga kunderna finns varumärken som Jollyroom, Ballingslöv och ÖoB, och bolagets e-handelsverksamhet växer i rask takt.

Enligt en kartläggning av landets e-handelskonsulter omsatte iStones dotterbolag, som arbetar med e-handelskonsultering, 73,9 miljoner kronor under förra året, en tillväxt på 20 procent. Bland e-handelskonsulter ska man ligga på tredjeplats efter Vaimo och Avensia. Nu ska man ta nästa kliv med Paula Ahlander som ska axla rollen som regionchef för iStones e-handelsverksamhet i Jönköping.

Annons
Annons

– I Paula ser vi en god ledare med tydligt driv som kommer accelerera vår satsning i regionen. Vi är glada över att komplettera teamet med ytterligare en kompetent medarbetare som förstår de möjligheter och utmaningar som följer med att arbeta inom vårt fält, säger Andreas Olldén, Affärsområdeschef iStone Commerce.

En digital transformation

Paula har sedan tidigare erfarenhet av strategi-, affärs- och organisationsutveckling från en rad bolag som bland annat PwC, Litium Affärskommunikation och som egen företagare. Hon kommer även ta en plats i ledningsgruppen för affärsområdet iStone Commerce med verksamhet i hela norden.

– iStone verkar i en bransch där den digitala förändringen går rekordsnabbt och är i stark tillväxt, jag ser verkligen fram emot den resa som väntar. Förutom en imponerande kundbas och ett fantastiskt team med stort kunnande inom e-handel har iStone ett helhetserbjudande som träffar helt rätt på en marknad som är mitt uppe i den digitala transformationen, säger Paula Ahlander.

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!