Hugg in på sommarens matnyttigaste extraknäck

OnlinePizza söker studerande som vill jobba lite extra under sommaren. Men det är inget för e-handelsstudenter som vill få in en fot i branschen, utan om hungriga sådana som vill få lite mat i magen.

Det råder brist på rätt kompetens inom e-handeln. Samtidigt vill e-handelsstudenterna se bättre samarbeten mellan skola och näringsliv för att komma in i en snabbt föränderlig bransch.

OnlinePizza kan med sitt sommargig tyvärr inte hjälpa till med detta, men om man gått bet om ett jobb under årets varma månader, kan man i alla fall få lite mat i magen. OnlinePizza letar nämligen efter studenter som under sommarens vill testa på appens sortiment av hämtmat.

Annons

– Vi vill testa hur bra våra restauranger är. Så varför inte låta ett par studenter, en kräsen och van målgrupp, proväta samtidigt som vi ger dem ett annorlunda extraknäck. Jobbet går ut på att prova och recensera vårt rika sortiment av hämtmat - som består av alltifrån thaimat och sushi till pizza och kebab, säger Anders Signell, vd för OnlinePizza.

En matig lön

Du må bli mätt men kommer inte att bli rik på kuppen. Lön ges i nämligen endast form av den mat som testas. För att vara aktuell för sommarjobbet måste man inneha ett Instagramkonto, det för att efter varje måltid ta en bild och betygsätta hämtmaten via Instagram under hashtagen #onlinepizzatestare

Tjänsten är möjlig att söka för alla som studerar i Göteborg, Lund, Stockholm, Linköping, Västerås, Uppsala och Luleå.

– OnlinePizza har alltid haft enkelhet som riktlinje, något som behövs i studenternas vardag, där studier ofta tar upp den mesta av tiden. Vi hoppas att OnlinePizza-testarna ska kunna sprida vidare budskapet kring tjänsten som kan hjälpa till att göra matbekymmer till matglädje - för både nuvarande och blivande studenter, säger Agnes Signell.

 

Annons