Paradiset avslöjar storsatsning på hybridbutik

Ska underlätta för den kommande e-handeln.

Den ekologiska matbutiken Paradiset har på sistone lekt lite med sina följare på Instagram. Genom att avslöja att de avser att öppna en fjärde fysisk butik, men inte tala om exakt vart, har företaget hållit fansen på sträckbänken.

Nyligen kunde vi berätta att Paradisets kommande e-handel slår upp portarna i maj och nu berättar de även var nästa butik kommer att ligga. I november öppnar den och platsen blir Täby Centrum.

Annons

LÄS ÄVEN: Paradisets e-handel live i maj - nu toppas det digitala laget

Hybridbutik möjliggör e-handel

Butiken uppges bli en 470 kvadratmeter stor hybridbutik, där man både ska kunna handla direkt och hämta det man beställt via e-handeln i butiken.

- Vi ser att väldigt många stockholmare uppskattar det vi står för och många har saknat ett ärligt, hälsosamt alternativ till de traditionella dagligvaruaktörerna. Vi är oerhört glada att äntligen kunna öppna i Täby Centrum. Det är tredje gången vi försökt att etablera oss här och nu lyckades vi ta oss hela vägen i mål, säger Paradisets vd och grundare Johannes Cullberg, i ett pressmeddelande.

Den första matbutiken öppnades på Södermalm i Stockholm år 2015. Därefter expanderade Paradiset till centrala Stockholm, Sickla och nu alltså även Nacka.

Annons