Prenumerations-tjänsten som inte lämnar bagaren i sticket

Prenumerationsboxarna poppar upp som svampar ur marken och nu har det dykt upp ännu en som gör det möjligt att prenumerera på bakning.

Det går idag att prenumerera på allt från hundfoder och vitaminer till parfymer och nyttiga fika-snacks. Nu har det dykt upp ännu en för alla bakintresserade, Bakboxen.se.

Bakom satsningen står Crate Investors och varje månad skickas en ny box hem till kunden. I varje box finns det ett receptet samt en kombination av utvalda råvaror och köksredskap. I första boxen var utmaningen att baka en tårta med inspiration av själva boxen som grund.

Annons
Annons

– Fler och fler intresserar sig för bakning, både genom att följa aktuella tv-program och genom att testa sig fram själv i köket. Därför har vi lanserat en prenumerationstjänst som riktar sig till såväl nybörjare som till den med mer avancerade grundkunskaper, säger Jakob Twedmark, VD på Crate Inventors.

En hemlig låda

Sedan Bakboxen lanserades har man fått cirka 500 prenumeranter och enligt skaparna är det en hel del som väljer att ge bort en box som julklapp. Vad de kommande boxarna innehåller avslöjas inte förrän den kommt fram till mottagaren.

– Överraskningsmomentet är en viktig del i konceptet och vi vill inte avslöja något i förväg. Det ska vara julafton varje gång boxen kommer hem, säger Jakob Twedmark.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!