Storslam för Chiquelle på SEBC:s prisutdelning

Tog hem både Årets Butik och Årets Design.

I slutet av förra veckan gick årets upplaga av Jetshop-eventet SEBC av stapeln i Göteborg. I samband med det hölls Jetshop Awards Dinner då det blev dags att utse de e-handlare som gjort bäst ifrån sig under året som gått. Priserna, som huvudsakligen går till Jetshops kunder, delades ut i fem kategorier.

Årets stora vinnare blev Chiquelle, som fick lämna festen med statyetterna för både Årets Butik och Årets Design.

Annons

- Årets butik briljerar i köpupplevelse hela vägen och var juryns stora favorit efter att ha testhandlat i samtliga butiker. De har en social närvaro och ett uttryck som är väl anpassat till målgruppen och har varit tillväxtraket under de senaste åren. Årets vinnare har skapat en smakfull och inspirerande butik med hög produktbildskvalitet som lockar till köp och ger samma goda upplevelse i alla enheter, löd juryns motivering för utmärkelsen Årets Butik.

Lindex och Hööks bland vinnarna

Chiquelles VD Pouya Boland, som ser priserna som ett resultat av hårt arbete, blev minst sagt glad när han förstod att Chiquelle hade belönats dubbelt. 

- Det här är historiskt, att vinna två priser på ett av de största e-handelseventen i Sverige måste vara någon form av rekord. Det här ger oss ännu mer motivation att skapa historia, skriver han i ett mail till Ehandel.se.

Övriga vinnare på Jetshop Awards var Hööks, som tog hem Årets Bubblare och Better You, som fick ta emot priset Årets Raket. Dessutom belönades Lindex för sitt arbete med att erbjuda bra omnikanal.

Annons