Storslam för Clas, Apotea och Dan Nilsson prisas igen

Flera fina priser delades ut i går kväll på Münchenbryggeriet i Stockholm.

Det verkar gått vilt till under gårdagens e-handelsgala Nordic eCommerce Awards 2016. Men djungeltrumman säger att vår egen Dan Nilsson kammade hem det ärofyllda priset Årets kunskapsspridare. Ett pris som Ehandel.se nu indirekt har tre av, då undertecknad tagit emot det 2014 och Dan Nilsson tidigare också vunnit i samma kategori.

Eftersom Ehandel.se satsar på att sprida kunskap är det förstås extremt kul att personer i vår närhet plockar hem just detta pris.

Annons

Fler priser till nätapoteket

Vilka vann då mer under kvällen. Kan ni gissa vem som kammade hem Årets e-handlare? Trumvirvel..

Apotea tog välförtjänt hem priset och får ställa det i hyllan tillsammans med flera andra utmärkelser man fått ta emot den senaste tiden. Senast häromdagen blev de Årets tillväxtföretag på Svensk Handels detaljhandelsgala.

- Det finns många duktiga e-handelsföretag. Därför är det oerhört hedrande att vi blivit utsedda till Årets e-handlare tre år i rad. Det är ett ytterligare bevis på det fantastiska arbete som våra medarbetare gör och den uppskattning som våra kunder visar, säger Pär Svärdson, VD på Apotea.


Pär Svärdson tar emot Årets e-handlare 2016

Vi skrev nyligen om Mystery eShopper rapporten och denna ligger till grund för två fina priser under Nordic eCommerce Awards, Årets kundtjänst och Årets kundupplevelse.

Clas Ohlsson bäst på kundresan

Clas Ohlsson tog hem Årets kundupplevelse för andra gången då de vann även 2014. Men denna gång blev det storslam och man tog även hem Årets kundtjänst. Clas Ohlsson måste alltså gjort bra ifrån sig i eShopper-rapporten där man testshoppar ifrån olika nätbutiker.

Sist men inte minst var ett pris som Klarna stod bakom och som ska ges till en framstånde innovatör på e-handelsområdet. I år gick priset Årets e-handelsinnovatör till Matsmart.se.

- Det här är fantastiskt! För drygt två år sedan fanns vi inte mer än som en idé. Vi har ett superteam som jobbar stenhårt bakom kulisserna. Vår idé är svår att inte gilla, vilket visar sig i mottagandet från leverantörer, omvärlden och inte minst våra kunder. Att få det här priset är ett otroligt erkännande för oss, säger Ulf Skagerström, medgrundare och partner på Matsmart.

Annons

LÄS ÄVEN: Allt från Nordic eCommerce Summit i Stockholm
Extra: Alla bilder från NES i Stockholm

Annons