Susanne Ehnbåge till Lindex – NetOnNet söker ny vd

"Mitt svåraste yrkesbeslut någonsin".

NetOnNets prisade vd Susanne Ehnbåge får nya utmaningar efter sommaren. Då går hon nämligen vidare till att bli vd för Lindex. Det meddelar de båda bolagen idag i sina respektive pressmeddelanden.

- Detta är mitt svåraste yrkesbeslut någonsin, jag är jättestolt över vad vi på NetOnNet har åstadkommit tillsammans. Jag är övertygad om att NetOnNet, med sina fantastiska medarbetare, kommer att fortsätta att utveckla och förstärka sitt starka erbjudande och position som en utpräglad e-handlare med ett unikt självbetjäningskoncept, säger Susanne Ehnbåge i NetOnNets pressmeddelande.

Annons

Flerfaldigt prisad ledare

Ehnbåge har flera gånger prisats för sitt ledarskap och från NetOnNets sida är man nu tacksamma för hennes insatser.

LÄS ÄVEN: Ehandelsesset Susanne Ehnbåge prisas igen 

Samtidig meddelar Susanne Ehnbåge i Lindex pressmeddelande att hon ser fram emot sitt nya jobb.

- Jag är ivrig över att börja jobba på Lindex, en av Europas ledande modekedjor. Jag ser fram emot att jobba med Lindex team och ytterligare stärka detta fina varumärke i världsklass, på en detaljhandelsmarknad som kontinuerligt utvecklas, säger hon.

"Stark kompetens inom e-handel"

Och på Lindex ägarbolag Stockman är man glad att ha hittat en ny ledare som har ett stort e-handelsfokus.

- Jag är övertygad om att vi har hittat en skicklig ledare med en mycket stark kompetens inom detaljhandel, e-handel och resultatvändning. Det är något vi behöver för att kunna svara på snabba förändringar inom modebranschen. Susanne Ehnbåge är mycket energisk och resultatinriktad. Hon har erfarenhet från en bransch som har förändrats snabbt och som ständigt utmanas av nya e-handelsaktörer samt av digitaliseringen, säger Lauri Veijalainen, vd på Stockman.

 Susanne Ehnbåge väntas starta sin tjänst på Lindex i Augusti. NetOnNet meddelar att de nu söker efter en "affärsdriven, offensiv och passionerad vd som brinner för digital handel". För den som känner sig hugad kommer ansökningen att kunna ske via teknikjättens hemsida och rekryteringsprocessen väntas dra igång redan under nästa vecka.

Annons
Annons