Tar populära katamaraner till Sverige – säljs bara på nätet

Levereras till valfri svensk adress.

Har du 150 000 kronor över och gillar att segla? Då kommer här goda nyheter. Det tyska katamaranmärket Topcat har nämligen bestämt sig för sälja sina båtar direkt till de svenska konsumenterna.

Med start i sommar kan kunder som vill få fatt i en av de populära båtarna lägga en beställning på nätet, och sedan få sin katamaran levererad utan någon extra kostnad.

Annons

Provsegling i Tylösand

Den som tycker att det är lite väl vågat att beställa hem en båt utan att provsegla den först, har möjlighet att ta en provtur i Halland. Själva köpet går dock bara att genomföra via företagets e-handel.

- Med en modern ehandels- och logistiklösning kommer all försäljning ske online och inom några veckor levereras båtarna fraktfritt till valfri svensk adress. Kunder kommer att ges möjlighet att provsegla olika modeller runt hela Sverige, med början på Tylösands stränder i Halmstad, skriver Topcat i ett pressmeddelande.

Fokuserar på global expansion

Enligt Topcat säljs företagets katamaraner över hela världen, och bolaget tar upp att 95 procent av alla katamaraner på Maldiverna ska vara just av märket Topcat.

Under de senaste åren ska företaget ha fokuserat på att expandera till nya marknader, och nu har turen alltså kommit till Sverige där Topcat Sverige AB blir exklusiv återförsäljare.

- Vi är extremt stolta över att få representera Topcat i Sverige. Halmstads sandstränder och seglingsklimat förtjänar sådana här båtar, säger Robert Bergqvist, VD på Topcat Sweden AB.

Annons