Tjejkväll på kontoret ska få fart på Indiskas e-handel

Nya e-handelschefen skrider till verket direkt.

Häromveckan kunde vi berätta om Indiskas nya e-handelschef Anneli Furustad, som från och med februari ska fungera som både informationschef (CIO) och ansvarig för e-handeln.

LÄS ÄVEN: Indiska e-handelssatsar igen - hon tar över ansvaret

Annons

Och det råder inga tvivel om att företaget nu fokuserar fullt ut på att få e-handeln att växa. Faktum är att Anneli Furustad, alltså redan innan hon tillträder sin nya tjänst, har satt ihop ett event som på sikt ska leda till ökad försäljning i Indiskas nätbutik.

100 anmälningar på ett dygn

Det handlar om en tjejkväll på Indiskas kontor i Värtahamnen i Stockholm, och intresset för att delta uppges vara stort. Under bara det första dygnet nådde tjejträffen, som har marknadsförts på LinkedIn, över 20 000 visningar och fick 100 anmälningar.

- Tanken är att bjuda in till en form av fokusgrupp där vi diskuterar upplevelser och idéer kring temat online-shopping. Vi kommer att välja ut ett antal av alla de kvinnor som anmält sitt intresse och bjuda dem till vårt huvudkontor för en förhoppningsvis mycket givande och trevlig kväll tillsammans, berättar Anneli Furustad i ett mejl till Ehandel.se.

Hur är dagen tänkt att bidra till ökad försäljning i er e-handel?

- Tanken är att komma närmare våra kunder för att kunna utveckla vår e-handel i symbios med vad de verkligen vill ha.

600 var att handla för

De som får möjlighet att besöka Indiskas tjejkväll, som äger rum den 21 februari, får 600 kronor var att handla för i Indiskas e-handel under kvällen. Men det är inte det som i första hand tros ligga bakom det stora intresset.

- Jag tror att det stora intresset beror på att e-handel generellt växer med stormsteg. Därmed finns det många som har tankar och idéer kring hur de vill bli bemötta digitalt. Shopping online ska vara inspirerande men också vara snabbt och smidigt. Hur man kombinerar dessa faktorer på bästa sätt är det många som vill prata om, avslutar Anneli Furustad.

Annons
Annons