Twilfits första återförsäljare genom tiderna – Åhléns

Del av marknadsplatsen?

Underklädeskedjan Twilfit, som grundades 1922, berättar nu att de fått sin första återförsäljare genom tiderna. Och den lyckligt lottade är ingen mindre än varuhuskedjan Åhléns.

LÄS ÄVEN: Åhlens ska lansera en marknadsplats på nätet

Annons

Nyheten kommer inte långt efter att Åhléns ryktas vara på väg att lansera en egen marknadsplats. Om samarbetet inkluderar denna nya marknadsplatssatsning framgår inte. Twilfits produkter ska dock säljas i Åhléns e-handel och i cirka 40 av företagets varuhus.

- Vi ser mycket fram emot samarbetet med Åhléns, ett spännande möte mellan två företag med lång och gedigen historia i branschen. Vi delar synen på kunskap, kvalitet och service och med vårt samarbete får vi möjlighet att bredda distributionen, ökad tillgänglighet och nå ut till nya kunder, säger Fredrik Runesson, tf vd på Twilfit, i ett pressmeddelande.

Twilfit meddelar samtidigt att de under 2019 kommer att genomföra ytterligare satsningar på den digitala handeln och butiksnätet. Försäljningen hos Åhléns påbörjas under hösten i år.

- Vi ser med glädje fram emot att presentera Twilfits underkläder till våra kunder på Åhléns och därmed kunna bredda vårt erbjudande av högkvalitativa varumärken, säger Maria Gemzell, modechef på Åhléns.

Annons