Ytterligare en Cervera butik väljer RoyalDesign.se

I slutet av juni byter Cervera butiken i Sundsvall skepnad och blir en del av Royal Design.

I oktober 2013 tog Royal Design över delar av inredningskedjan Cervera för att göra en satsning på den fysiska världen. Totalt tog man över sju butiker och redan då var det tal om ytterligare övertaganden.

Så har inte skett, inte förrän nu då Cerveras butik vid Stora torget i Sundsvall snart blir del av Royal Design. Butiken kommer att öppna i slutet av juni.

Annons

– Nu kommer jag att kunna erbjuda mina kunder en helt ny nivå på sortimentet och tillgänglighet. Jag kommer att kunna kombinera traditionell butikshandel i Stenstan med e-handelns möjligheter, säger Malin Karlsson som kommer att driva RoyalDesign.se butiken i Sundsvall.

Fortsatt expansion

Royal Design har under de senaste åren gått från en renodlad e-handelsaktör till multikanalhandlare och har i dagsläget nio butiker runt om i Sverige, tio med den i Sundsvall.

I september öppnar man även en ny butik i Nacka Forum och i november en flaggskepsbutik i Mall of Scandinavia i Stockholm. I slutet av året planerar man även att öppna ett nytt designhus i Jönköping.

Annons