Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! - Sidan 8 - Ehandel.se
Ehandel.se Forum

Gå tillbaka   Ehandel.se > >

Svara
 
Ämnesverktyg Visningsalternativ
  #71  
Gammal 2012-04-23, 20:28
ortaxs avatar
ortax ortax är inte uppkopplad
Ivrig
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! ingen
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! Mijo Media
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 82
ortax is on a distinguished road
Standard

Mikael Johansson heter jag, nu vet jag faktiskt inte alls vad jag ska skriva, men men det får väl bli som det blir. Jag är inte ny på detta forumet utan jag har även ett annat användarnamn som går under mickevvs. Tanken med detta användarnamnet är just att jag funderar på att starta en webbutik på hobbynivå vid sidan om mitt heltidsjobb. Därför kändes det mer naturligt att skapa ett eget konto för det då. Men men nog om det nu.

Ja just det. Mikael Johansson var mitt namn, bor i södra Sverige ruskigt nära Jimmy Öström som då också är en entusiatisk användare på detta härliga forum. Jag bor tillsammans med min underbara sambo och min dotter på snart 2 år nu i sommar . Jag har hållt på och pysslat med datorer sedan jag var barnsben på 9 bast (24 är man då idag). Mina absolut största intressen med datorer är ju då grafisk formgivning, sökmotoroptimering och webbutveckling i största allmänhet. Jag jobbar som webbutvecklare / webbdesigner för VVS & badrum Specialisten AB. Där jag då främst tjabbar med min kollega om vad vi ska utveckla på webbutiken och vad som skall göras i SEO syfte, tyvärr är det en hyrlösning idag så man får använda sin fantasi ganska mycket om man ska utveckla något nytt. Jag håller även på med viss grafisk formgivning och framtagning av trycksaksdesign.

Jag har hållt på med några webbutiker under mina år inom datorbranschen främst även på studierna. Men nu känner jag att jag måste sammansvetsa alla mina erfarenheter och slänga ihop en egen liten webbutik på hobbynivå.

Vi får se hur detta kommer gå. Tur att man följer ett sådant här härligt forum med många i samma sits, och många erfarna e-handlare som vill komma med tips.

Det var nog allt jag kunde komma på nu på rak arm. Vi ses ute bland trådarna

/Micke
Svara med citat
Annons


  #72  
Gammal 2012-04-25, 08:08
Carina Djursport Carina Djursport är inte uppkopplad
Ny medlem
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! www.djursport.com
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! ALCA Djursport
 
Reg.datum: feb 2012
Inlägg: 1
Carina Djursport is on a distinguished road
Standard

Hej allihop
Spännande att läsa allas historier som alla har lett hit till E-handel.
Jag hamnade inom E-handel av en slump.
Skulle starta eget inom husdjursbranchen och fick inte starta eget bidraget för det jag först tänkt, skrev ner en ny ide som jag tänkte att det har jag vid sidan om och det var då Djursport.com.
Visste inte mycket om hur man bygger sidor eller rättare sagt inget, min bror och svägerska fick rycka in och hjälpa till.
Detta var 2008, släppte sidan augusti 2008.
Lärde mig lite hela tiden , fick barn och jag jobbade inte speciellt intensivt.
Hösten 2010 hackades sidan och det strulade ganska rejält så i maj 2011 släkte jag ner den jobbade upp en ny och denna gång kunde jag ju en hel del mer. Öppnade den igen den 31: augusti 2011 i helt ny layout.
Och idag kan jag säga att jag är ehandlare.
Svara med citat
  #73  
Gammal 2012-04-28, 13:39
BjörnAndersson BjörnAndersson är inte uppkopplad
Ivrig
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! http://www.bgafotobutik.se
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! BGA Videoproduktion AB
 
Reg.datum: maj 2011
Inlägg: 92
BjörnAndersson is on a distinguished road
Skicka ett meddelande via MSN till BjörnAndersson
Standard

Mitt namn är Björn Andersson och jag håller till i Gävle. Alltid varit intresserad av marknadsföring och företagsekonomi. Nybörjare inom e-handel där vi i år tar våra första stapplande steg. Mitt företag heter BGA Videoproduktion AB och jag skriver om mitt företagande på min blogg.
__________________
BGA Fotobutik - När du söker Fotoalbum & fotoramar
Svara med citat
  #74  
Gammal 2012-04-28, 19:30
TVpro TVpro är inte uppkopplad
Ny medlem
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! www.arctida.com
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! Arctida HB
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 1
TVpro is on a distinguished road
Thumbs up

Hej, Tommy Viklund heter jag och tillsammans med min hustru ”Arctida” har jag ett familjeföretag och driver webbshopen - Arctidas creations.

Arctida är den kreativa och skapande av oss medan jag tar hand om frågor kring företagande och webben. Vi byggde vår första webbshop 2002 och bildade bolag 2007. Vi har alltid hållit oss till att bedriva verksamheten i liten skala då vi har det som en bisyssla till våra vanliga arbeten. Nu 2012 är det dags för tredje version av webbshopen och liksom tidigare använder vi oss av en Open source lösning OsCommerce (2.3.1) för att hålla nere våra fasta kostnader och för att på sikt få allt som vi vill ha det.

Hittade forumet här för några månader sedan och har sedan dess varit en frekvent besökare! Sporras av diskussioner om att komma topp 10 på Google och era synpunkter om allt möjligt.
__________________
Arctidas creations erbjuder handgjorda smycken av guld, silver, ädelstenar och smyckestenar.
Svara med citat
  #75  
Gammal 2012-04-28, 21:33
patrik1972 patrik1972 är inte uppkopplad
Medlem
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! Ingen
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! inget
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 145
patrik1972 is on a distinguished road
Standard

hej på er alla ehandlare.

Jag heter Patri Järbrink och har med min sambo badlust.se. Jag är 40 år och min sambo Anna är snart 41 :-) vi startade vår ebutik i Februari 2009 tror jag. Vi båda jobbar inom IT och har alltid haft en drivkraft att ha eget, så vi gjorde det 2009. För oss är det en hobbyverksamhet, hellre göra nytta än att sitta framför TV:n kände vi. Anna min sambo har byggt vår Ebutik från grunden, alltså inget köpt eller hyr. Sa jag att hon är webutvecklare....:-). Idag omsätter vi drygt 250,000 och just nu känns det helt okej och i år kommer vi omsätta mer. Vi tar vår verksamhet otroligt seriöst men försöker hålla det til hobby, men vem vet, det kanske blir vårt liv!! Om ni har frågor, va inte rädda att höra av er.../Patrik
Svara med citat
  #76  
Gammal 2012-04-29, 13:16
mavrajs avatar
mavraj mavraj är inte uppkopplad
Ivrig
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! Ingen för tillfället
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! -
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! @BetimMavraj
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 97
mavraj is on a distinguished road
Standard

Nu tar jag tillfället i akt och presenterar mig själv! Jag registrerade mig här på forumet för drygt 2 veckor sedan och mer att en kort presentation är på sin plats. Hur som helst, jag född -90 och bor i Jönköping, tillsammans med min flickvän. För tillfället studerar jag Industriell org. och ekonomi med inriktning mot logistik och ledning.

Jag kom i kontakt med ehandel för drygt 1,5 år sedan då jag och en god vän till mig var i farten med att slå upp portarna till vår första shop. Meningen var att vi skulle sälja en nischad teknik-pryl. Men, samtidigt som utvecklingen av hemsidan fortlöpte såg vi så mycket brister i vår ide, vilket var anledningen till att projektet lades på is.

Jag jobbar dagligen i photoshop och det är där mina styrkor finns. Just nu är jag i slutskedet av design av en ny shop som (om allt vill sig väl med leverantörerna) slår upp portarna i slutet på juni. Kommer dock behöva en massa hjälp vad gäller ehandel, men jag tror jag kommer få bra hjälp här på forumet!

Ser fram emot min fortsatta utveckling inom ehandel och ni får mer än gärna höra av er ifall det är något ni undrar över, eller ifall det finns några tips, eller idéer ni vill dela med er av!


Skickat från min iPhone, via Tapatalk
Svara med citat
  #77  
Gammal 2012-05-07, 10:53
Ggaiv Ggaiv är inte uppkopplad
Ivrig
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! http://www.silvrigast.se
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! Imoex
 
Reg.datum: apr 2012
Inlägg: 80
Ggaiv is on a distinguished road
Standard

Efter att länge ha varit sugen håller jag nu på att starta min första webbhandel. Det kommer bli lite krångligt, jag är svensk boende i Finland och hade tänkt inrikta mig på den svenska marknaden. Detta blir ett fritidsprojekt som jag hoppas kan växa i framtiden.

Jag älskar att läsa på forumet här. Speciellt överraskad är jag hur hjälpsamma och vänliga folk är, det är verkligen ett trevligt forum jag hoppas kunna bidra till i framtiden!
Svara med citat
  #78  
Gammal 2012-08-07, 13:02
miltonsprodukter.ses avatar
miltonsprodukter.se miltonsprodukter.se är inte uppkopplad
Ny medlem
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! www.miltonsprodukter.se
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! Miltons Produkter
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! @miltonsprodukt
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 4
miltonsprodukter.se is on a distinguished road
Standard Lite om mig

Jag heter Jörgen Milton och är 42år förtillfället bosatt på Filipinerna. Jag har nu mitt andra företag som jag driver sedan 2010. Startade då min webbutik med parfymer och skönhetsprodukter. Först inhandlade jag allt och skickade hemifrån. Men på senare tid, skickas allt direkt till kund från min leverantör vilket är mycket smidigare och något att rekommendera. Jag bedriver webbutiken miltonsprodukter.se, och idag bedriver jag all min verksamhet som gratisalternativ. webbutiken är en storedo-butik ett alternativ som jag fort föll för eftersom man har så många funktioner gratis. All annonsering görs genom gratisannonser och bloggar, och det bästa av allt är att det fungerar minst lika bra som när jag lade ut 30-40.000:- på reklam. Det var lite om mig och min verksamhet. Hjärtligt välkomna att besöka min butik.
/Jörgen
Svara med citat
  #79  
Gammal 2012-08-08, 00:00
Gonte Gonte är inte uppkopplad
Ivrig
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! Mailpartner.se
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! JGK Services AB
 
Reg.datum: sep 2010
Inlägg: 91
Gonte is on a distinguished road
Standard

Ack, det är väl på tiden att jag faktiskt skriver ett par rader om mig själv, även om jag över lag bara är lite halvaktiv härinne

[här började jag skriva en massa dravel om mig själv, men insåg att det faktiskt inte var intressant]

Idag har jag lagt webshopshackandet åt sidan helt. En hel del blandat småkraffs blir det fortfarande, men framförallt har jag övergått till att packa brev. Andras brev. Och paket. Det som här på forumet är känt som 3pl helt enkelt.

I tysthet började jag först varva mina egna leveranser med att skicka andras pappersbrev, realmail.se kom till, men det som ifjol fick saker att explodera var just att jag började skicka andras varor. Mycket är det som hänt också. Ijol stod jag ensam i ett källarförråd. Idag har jag anställd personal, håller på att flytta verksamheten till aktiebolag, och letar febrilt efter nya lokaler.
Mitt i den röran står leveranserna såklart i centrum.

Och wow. Jag får hålla på med lager och distribution, utan att sälja en pinal!
För så är det, jag är verkligen inte en säljare (hey, se bara hur min "hemsida" faktiskt råfailar med att sälja in våra tjänster), men leverera kan jag!

Jag brukar påstå att jag börjat jobba med att lösa e-handlarnas problem, men när jag tänker på det just nu så är det nog ändå ni e-handlare som har löst mina
Svara med citat
Annons
  #80  
Gammal 2012-08-12, 10:50
Ellis75 Ellis75 är inte uppkopplad
Ny medlem
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! EXT
Medlemspresentationer - Berätta om dig själv! EXT
 
Reg.datum: aug 2012
Inlägg: 9
Ellis75 is on a distinguished road
Standard

Helena, 36 år och har varit e-handlare sedan 2009.

Är inriktad på frisörbranschen med fokus på löshår, men har sedan 2011 släppt på tidigare frisörmonopol och har numera även privatkunder. Främsta skälet är helt enkelt för att det är så lätt att få tag i produkter som egentligen är förbehållna porfessionella aktörer i och med EU-medlemsskapet. Man får anpassa sin verksamhet efter hur verkligheten ser ut helt enkelt.

Jätteglad över att jag hittat hit. Har självklart gjort en hel drös med tabbar under resans gång och förhoppningsvis kan jag dela med mig och lära utav övriga som huserar här.

Senast redigerad av Ellis75 den 2012-08-12 klockan 11:37.
Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg
Visningsalternativ

Regler för att posta
Du får inte posta nya ämnen
Du får inte posta svar
Du får inte posta bifogade filer
Du får inte redigera dina inlägg

BB-kod är
Smilies är
[IMG]-kod är
HTML-kod är av

ForumhoppPowered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.
Svensk översättning av: Anders Pettersson
vBulletin Skin developed by: vBStyles.com
Search Engine Optimisation provided by DragonByte SEO (Lite) - vBulletin Mods & Addons Copyright © 2020 DragonByte Technologies Ltd.
Ad Management plugin by RedTyger