Om oss

Ehandel Plus utgör premiumdelen av Ehandel, Nordens största branschsajt och mötesplats om e-handel. Du som är medlem i Plus får ta del av exklusivt innehåll, tjänster och förmåner, tips och rabatter och du får även tillgång till forumet. Vi vill ge dig som är en del av eller vill in i e-handelsbranschen en plats där vi samlar inspiration, kunskap och verktyg som du kan använda för att lyckas med din e-handel.

Ehandel Plus är helt kostnadsfritt.

Varför finns vi?

Vi på Ehandel är övertygade om att varken vi eller e-handeln hade kommit dit där vi är i dag om det inte vore för det community som sedan starten har funnits i branschen. Det har funnits en stark vilja att bidra till industrins utveckling och att samarbeta över gränserna. För att bidra till det fina samarbete som varje dag sker i e-handelns värld har vi på Ehandel nu gett Plus ytterligare värde och funktioner.

Plus är vårt sätt att ge tillbaka till branschen. Alla som är medlemmar får ta del av exklusivt innehåll och andra förmåner som vi hoppas ska hjälpa dig och ditt företag framåt. Det är fullt fokus på “sharing is caring”, ett begrepp som de flesta inom e-handeln är bekanta med sedan lång tid tillbaka.

Med Plus vill vi på Ehandel åter sätta kommunikationen och samarbetet i fokus. Tillsammans kan vi bygga en ännu starkare e-handel.

Vilka står bakom Ehandel Plus?

Plus är en del av Ehandelse AB, som i sin tur är en del av LRF Media AB.

För medlemsfrågor vänd dig till medlem@ehandel.se. Du kan också kontakta oss här via Ehandel.se.