Crate tänker utanför boxen med tre nya prenumerationer

Efter Bakboxen är det nu dags för ytterligare tre prenumerationstjänster, den här gången för stickare, dejtingsugna och familjer som vill koppla ned.

I slutet av 2015 lanserades Bakboxen, en prenumerationstjänst som en gång i månaden skickar ut en överraskningsbox med ingredienser och recept till sina i nuläget cirka 500 prenumeranter. Bakom boxen står företaget Crate Inventors, som planerar att rulla ut ytterligare tio prenumerationstjänster under 2016.

Något som nu tagit sin början och i maj har ytterligare tre koncept lanserats, Dejtboxen, YarnMail och Offlineklubben. Medan Dejtboxen en gång i månaden skapar roliga och unika dejter ser YarnMail till att skicka hem garn och mönster varannan månad.

Annons

Och för att se till så att barnfamiljerna inte ska hamna i skärmträsket skickar man med Offlineklubben hem boxar med nedkoppling för barnfamiljer.

– Vi känner alla till problematiken med att som barnfamilj få tiden att räcka till och att hitta på nya aktiviteter med familjen. Vi såg ett behov av att få roliga aktiviteter paketerade på ett kreativt och innehållsrikt sätt. Offlineklubben är skapad av barnfamiljer för barnfamiljer, säger Jakob Twedmark, VD för Crate Inventors.

Ny familjeaktivitet varje månad

Offlineklubbens premiärbox skickas ut i början av juni och lådan kommer att innehålla en ny familjeaktivitet varje månad. Utöver ett antal roliga produkter innehåller boxen även ett häfte med instruktioner för boxens tema och aktivitet, samt en överraskning som familjen öppnar tillsammans.

Innehållet i boxen är framtaget för att passa alla familjekonstellationer med barn i åldrarna 4-10 år, men enligt Jakob Twedmark passar den för barn i alla åldrar.

– Att kunna underlätta för fler barnfamiljer att hitta lustfyllda och sociala aktiviteter som får dem att umgås mer, det är vårt mål med Offlineklubben.

Annons