Aim’n och Mini Rodini vinnare på Habits modegala

Väldigt e-handelstätt när priserna delades ut.

En stor succé för e-handelsföretagen. Så kan nog gårdagens prisutdelning från tidningen Habits modegala sammanfattas. Samtliga företag som prisades har e-handel.

Bland annat kan nämnas att Mini Rodini fick Årets Hållbarhetspris och att träningsmärket Aim’n utsågs till Årets Nykomling.

Annons

LÄS ÄVEN:

Mini Rodini säljer till 100 länder: “Vi är duktiga på content”

Aim’n siktade högt - nådde 30 miljoner efter tre års e-handel

“Marknadens mest hållbara sortiment”

Minirodinis pris motiverades med att företaget är en förebild för andra på miljöområdet.

- Årets vinnare är sprunget ur visionen att varken kompromissa med miljömässiga eller sociala delar av produktionen. Med stark design och transparent kommunikation erbjuder varumärket ett av marknadens mest hållbara sortiment. Med missionen att göra så liten påverkan på människor och planeten som möjligt är detta en förebild som visar vägen för en hållbar utveckling, motiverade juryn.

För Aim’ns del uppskattade prisutdelarna företagets imponerande tillväxt.

- Vinnaren har på ett beundransvärt och träffsäkert sätt slagit sig in i ett segment med stenhård konkurrens. Med unik design, hög funktionsgrad och stor omtanke om konsumenten har Årets Nykomling fått en imponerande start med urstark tillväxt och lönsamhet, motiverades Aim’ns plats på prispallen. 

“Osviklig näsa” prisades

Därtill blev Daily Sports prisad som Årets Sportleverantör och Grandpa blev Årets Modekedja. Kavat, vilka som bekant har ett nytt lager i Bosnien, tilldelades pris för Årets Inredningskoncept och Adisgladis blev Årets modebutik. Lindex prisades för sitt omnikanalarbete, Our Legacy blev Årets Leverantör och skoföretaget Vagabond tog hem pokalen för Årets Modeexportpris.

Annons

Ett antal personer uppmärksammades också. Däribland Ida Sjöstedt, som utsågs till Årets Modedesigner och Ulrika Nilsson, som blev Årets Hederspristagare, med motiveringen att “hennes näsa för vad som komma skall är osviklig”.

Annons