Anneli Furustad redo för nya jobbet: ”Känns fantastiskt roligt”

Lämnade tjänsten som e-handelschef på Indiska.

I januari i år tog Indiskas dåvarande CIO, Anneli Furustad, även över jobbet som e-handelschef för den runt hundraåriga modekedjan.

LÄS ÄVEN: Indiska e-handelssatsar igen - hon tar över ansvaret

Annons

"Ett helhetsansvar över allt online"

Uppdraget blev dock kortvarigt. För ett par veckor sedan meddelade Indiska att hela företagets e-handelsverksamhet skulle läggas ut på ett externt bolag. I samma veva stod det klart att Anneli Furustad hade valt att lämna bolaget, och sedan dess har det varit ganska tyst om vad hon skulle göra istället.

LÄS ÄVEN: Indiskas e-handelschef slutar - externt ska styra nätbutiken

Nu kan vi dock berätta att Anneli Furustad har gått vidare till företaget Sea Life, där hon har fått titeln Online and Marketing Manager.

- Jag kommer att ha ett helhetsansvar över allt online och allt inom marknadsföring. Jag älskar när det finns massor att göra och besluten kan gå fort. Och det blir så klart enklare om man sitter på bägge stolarna. Då detta är ett mindre bolag så ser jag bara möjligheter med en så pass bred roll, berättar hon för Ehandel.se.

"Som ett jobb ska vara"

Utöver sin e-handelsverksamhet har Sea Life och systerbutiken Nautiska ett antal fysiska butiker. En av dem ligger i NK-varuhuset  i Stockholm och har en yta på 1 500 kvadratmeter. 

- Jag ser enorma möjligheter med detta stora sortiment av fina varumärken och i att ta dem online. Jag ser fram emot att vi utökar sortimentet online rejält och emot vårt arbete med att göra sajten mer användarvänlig.

Hur känns det nu att vara på plats?

- Jag har bara varit en dag på mitt nya jobb, men det känns fantastiskt roligt. Som ett jobb ska vara!

Annons

Annons