Annelie Forsberg blir ny CFO på NetOnNet

Netonnet Group rekryterar sin nya ekonomichef från Lagerhaus.

Efter att ha haft roller som bland annat finansdirektör hos Intersport, ICA, Coop - och nu senast - Lagerhaus, har det blivit dags för Annelie Forsberg att ta nästa steg i karriären. I dag meddelar Netonnet Group att hon blir företagets nya CFO, samt att hon tar en plats i koncernens ledning.

Förhoppningen är att Annelie Forsberg ska bidra till NetOnNets fortsatta utveckling, som bland annat innebär öppnandet av fler fysiska butiker.

Annons

- Vi befinner oss mitt i koncernens kanske största förändringsresa någonsin och det är därför extra viktigt att vi omger oss med personer som med tydlighet och klarsynthet kan hjälpa oss nå våra mål. Jag är övertygad om att Annelie Forsberg kommer att vara ett fantastiskt tillskott för oss. Hon har en mycket intressant och gedigen bakgrund som kompletterar vår organisation och verksamhet på ett ypperligt bra sätt, säger Susanne Ehnbåge, VD Netonnet Group, i ett pressmeddelande.

"Ett företag med bra värderingar"

Om sitt nya jobb säger Annelie Forsberg bland annat att hon “triggas av att skapa smarta strukturer med så enkla medel som möjligt och åstadkomma mycket av lite”.

- Netonnet Group verkar vara ett kundorienterat företag med bra värderingar som vill jobba med enkelhet och tydlighet vilket tilltalar mig starkt. Jag är förväntansfull inför jobbet och ser mycket fram emot att börja arbeta med några av detaljhandelns starkaste varumärken samt med den spännande expansionsresa som Netonnet Group befinner sig i, säger hon.

Annelie Forsberg tillträder sin nya tjänst i dag, den 16 januari.

LÄS ÄVEN: Fabian Bengtsson om NetOnNets resa till toppen

Annons