Bakboxen gör gemensam sak med Norges största bakprofil

Prenumerationsboxen har landat ett nytt samarbete. Den här gången med den norska bloggaren, författaren och inspiratören Manuela Kjeilen.

Bakboxen.se har lyckats göra sig ett namn i prenumerationsvärlden sedan lanseringen i oktober 2015. Delvis tack vare nya bakboxar och samarbeten med olika profiler inom bakvärlden, som till exempel vinnaren av Hela Sverige Bakar 2013, Caroline Ahlqvist.

Nu har man landat ytterligare en samarbetspartner i Manuela ”Passion for baking” Kjeilen, som tagit fram tre bakboxar, varav den första når kunderna i slutet av september.

Annons

– Manuela är en av de absolut största inspiratörerna i branschen. Hennes nyskapande boxar kommer att ge våra kunder många härliga stunder i köket, menar Jakob Twedmark, VD för Crate Inventors, företaget bakom Bakboxen.

1,3 miljoner följare på Instagram

Manuela Kjeilen får räknas till en av Nordens största bakprofiler och förutom en egen bakshow på Youtube, Manuela Diner, och på TV8, Baka med Manuela, driver hon en av Norges största bakbloggar och följs av över 1,3 miljoner på Instagram.

– Under min period med Bakboxen kommer jag att lyfta fram några av mina absoluta favoriter och specialiteter. Det jag ser fram emot mest är att se kundernas tolkningar av mina recept och att få deras respons, säger Manuela Kjeilen.

Annons