Blocket ska locka hemmafixare med inredningsexpert

Begagnatsajten ska tillsammans med bloggaren och TV-profilen Isabelle McAllister producera innehåll för sina respektive kanaler.

Blocket har fått allt större konkurrens på begagnatmarknaden, något man svarat på genom att lansera nya funktioner och samarbeten. I år har köp- och säljsajten bland annat rullat ut en bilddriven loppis-app och i veckan lanserades en ny chatt-funktion.

Nu meddelar Blocket att man inleder ett samarbete med kreatören, bloggaren och TV-profilen Isabelle McAllister. Känd från TV-program som Äntligen Hemma och Fixa Rummet.

Annons

– Isabelle har en unik förmåga att skapa vackra och funktionella rum med hjälp av begagnatfynd, kreativitet och upcycling. Denna typ av resurseffektiv inredning ser vi växa som trend i de svenska hemmen där viljan att konsumera hållbart är stark, säger Cecilia von Krusenstierna, t.f. marknadschef på Blocket.

17 000 följare på Instagram

Isabelle driver idag en egen kreativ byrå i Stockholm, och förutom en blogg på Elle Decoration och en egen Youtube-kanal, har hon över 17 000 följare på Instagram. Något som säkerligen kan driva en del trafik till Blocket.

Under hösten och vintern ska Isabelle McAllister och Blocket producera gemensamt innehåll för sina respektive kanaler för att lyfta tips och inspiration inom möbler, heminredning och barnprylar.

– Blocket är en guldgruva för mig och alla andra som inte kan få nog av unika designfynd och allehanda möbler som kan få guldkant med lite hemmafix. Jag ser fram emot att nå ut till svenska folket med inredningsglädje som inte behöver tära på jordens resurser, säger Isabelle McAllister.

Annons