Första renodlade B2B-boxen snart på marknaden

Hittabox-grundaren Käthe Nilsson en av grundarna till det nya projektet.

I april och maj kommer den första prenumerationsboxen för företagare att skickas ut i pilotversion. Businessboxen, som den heter, är tänkt att innehålla både produkter och tjänster som företagare kan ha nytta av.

Till en början lanseras den som en limiterad pilotbox, men till hösten är tanken att det ska finnas möjlighet att köpa både enstaka boxar och att teckna en prenumeration.

Annons

Grundarna är entreprenören Käthe Nilsson, som även ligger bakom Hittabox.se, och Lena Brandt Persson, som driver Pura of Sweden.

Ska blogga roa och tipsa

Bägge damerna är nu nöjda med den nya Businessboxen.

- Businessboxen kommer att fungera precis som en prenumerationsbox avsedd för en privatperson men innehållet riktar sig till entreprenören, säger Käthe Nilsson i ett pressmeddelande.

- Förutom boxens innehåll har vi som ambition att blogga, roa och tipsa för att därigenom underlätta livet för entreprenören, fyller Lena Brandt Persson i.

Ska få 5000 prenumeranter första året 

Några av de som är samarbetspartners till första boxen är Pineberry, Driva Eget, INF och Boxon och målet är högt ställt: Att få in 5000 prenumeranter redan under det första året. Men Käthe Nilsson tror att det finns en stor potential.

- B2B-företag har inte lika lätt att hitta lämpliga influencers som B2C-företag. Businessboxen blir då ett trevligt och effektivt sätt att nå ut till sin målgrupp. Jag ser tydliga likheter mellan boxprenumeranter och microinfluencers, säger hon.

Annons