Nu är Dollarstores e-handel live

Öppen för beställningar.

Redan 2017 kunde Ehandel.se avslöja att Dollarstore var på gång med en e-handelssatsning. Planen var att kombinera sitt växande butiksnät med en nätbutik, som skulle bidra med "marknadens absolut lägsta priser" till konsumenter runt om i Sverige.

LÄS ÄVEN: Dollarstore börjar med e-handel

Annons

Vissa varor exklusiva för e-handeln

Från början hette det att nätbutiken skulle lanseras under sommaren 2018, men sedan dess har satsningen skjutits fram flera gånger. Nu kan vi dock meddela att Dollarstores e-handel är öppen för beställningar.

Efter en snabb genomgång av sajten kan vi konstatera att Dollarstores e-handel omfattar ett sortiment med produkter inom allt från byggvaror till inredning och leksaker. Dessutom finns det på sidan en flik med namnet "Endast Online", där det enligt uppgift ska finnas varor som inte går att köpa i Dollarstores fysiska butiker.

- Här hittar du billiga och exlusiva varor som du endast kan handla på Dollarstore.se, och inte i butik! Välj och vraka bland fynd, klipp och andra partier och varor som vi köpt in. Här hittar du allt från billiga hundleksaker, billiga träningsredskap till fyndpriser på märkesvaror inom hemelektronik och hushållsartiklar! skriver företaget på sin sida.

LÄS ÄVEN: Dollarstore om e-handeln: "Ska stå för en stor del av omsättningen"

Frakt från 50 kronor

Precis som i kedjans fysiska butiker, som numera är 81 till antalet, har Dollarstores e-handel som ambition att sälja en mängd varor till så låga priser som möjligt. Frakten kostar kunden från 50 kronor, beroende på vilket fraktbolag som används.

- På Dollarstore.se lever vi efter filosofin "låga priser varje dag"! Här har vi sällan eller aldrig rea, utan det ska vara billigt varje dag året om för dig som kund! KUNDEN ÄR KUNG! hälsar företaget i sin nyöppnade nätbutik.

MISSA INTE UPPFÖLJNINGEN: Dollarstore om e-handeln: "En minst sagt magisk start"

Annons
Annons