Omniaktör teamar upp med The Mauler: ”Spot on för oss”

Ska webbsända träningstillfällen från stjärnans gym.

Så sent som i januari kom beskedet att kalsongföretaget Frank Dandy hade rekryterat e-handelsveteranen Daniel Hörnqvist. Han får bland annat i uppgift att utöka Frank Dandys digitala fokus.

LÄS ÄVEN: Frank Dandy e-handelssatsar - rekryterar Addnatures vd

Annons

Får följa resan mot ny stormatch

Nu kommer nästa digitala satsning från omnikatören med de välkända boxershortsen. Frank Dandy har nämligen teamat upp med den svenska UFC-stjärnan Alexander “The Mauler” Gustafsson "på hans resa mot nästa titelmatch".

Alexander Gustafsson har etablerat sig som en av Sveriges största idrottare inom den snabbväxande kampsporten MMA. Men det är Alexanders privata sida som Frank Dandy vill lyfta fram:

- Vi såg på Parneviks i TV 3 att Alexander bar våra badshorts och redan var kund hos oss. Alex må vara en hård och rå jäkel i ringen men utanför är han en hängiven småbarnspappa med glimten i ögat som alltid sätter familjen först. Det är spot on för oss på Frank Dandy och den sidan av Alexander vi vill se och visa mer av, det är också utgångspunkten i dialogen kring samarbetet och kommande aktiviteter, säger Daniel Hörnqvist, CDO på Frank Dandy, i ett pressmeddelande.

"Känns grymt kul"

Samarbetet mellan Frank Dandy, som säljer både via återförsäljare och egen e-handel, och Alexander Gustafsson, går bland annat ut på att Frank Dandy ska webbsända Gustafssons kommande träningspass.

Faktum är att Alexander Gustafssons egna gym Allstars ligger "bara ett stenkast" från Frank Dandys kontor.

- Jag har alltid gillat Frank Dandy och deras design så det känns grymt kul att få bli en ambassadör. Jag har ett väldigt spännande år framför mig och nu kan Frank Dandy hänga med på resan! säger Alexander Gustafsson.

Annons