Oscar Arrsjös e-handel tar in 2 miljoner kronor

Wellstreet och Optimizer Invest fyller på kassan för Frontmen.

Frontmen.com, som ska bli svenska mäns "stiliga kompis", tar nu in ytterligare kapital. Nätbutiken bytte förra året namn ifrån Fashionisland till Frontmen.com i samband med att man tog fram en egen kollektion med kläder.

Nu meddelar riskkapitalbolaget Optimizer Invest som redan 2014 investerade i bolaget att man pytsat in ytterligare pengar. Detta samtidigt som Wellstreet ska gått in som delägare i Frontmen.

Annons
Annons

"Bara i år har omsättningen dubblats"

- Branschen är under omställning och de som verkligen klarar av att leverera ett personifierat erbjudande med tilltalande innehåll tillsammans med en väl fungerande distribution går ut som vinnare. Vi är övertygade att Frontmen har en stor att potential ta ytterligare marknadsandelar. Bara i år har omsättningen dubblats jämfört med föregående år, säger Johan Kinnander, investment manager på Optimizer Invest.

Enligt sajten Nordic Tech List ska investeringen av Optimizer Invest och Wellstreet ligga på 2 miljoner kronor. Modeexperten Oscar Arrsjö, VD och grundare på Frontmen, berättar vad man ska använda pengarna till:

- Gensvaret från våra kunder, nya som gamla, har varit fantastiskt det senaste året och tack vare den nya investeringen har vi möjlighet att genomföra en rad satsningar som ytterligare kommer att stärka vårt kunderbjudande och befästa vår position som den givna stildestinationen för svenska män, säger Oscar Arrsjö.

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!