Out of Bounds satsar offline med ny lagershop

Nätbutiken har under våren byggt om och utvidgat sina lokaler i Mölndal och idag är det dags för invigning av den nya lagershopen.

Den västsvenska nätbutiken Out of Bounds, som är en av landets största leverantörer av återvunna golfbollar, tog i början av 2014 klivet in i Danmark med målet att bli en ledande aktör i Norden.

Några månader senare tog företaget, som under förra året omsatte över 10 miljoner kronor, över konkurrenten Floridabollen.se. Men man lever inte enbart på nätet utan driver sedan 2012 även en lagershop på Bergfotsgatan i Mölndal.

Annons

Under våren har lokalen utvidgats rejält samt fått en ny ingång och idag är det dags för invigning av den ombyggda lokalen.

Räknar med hundra besökare per dag

I lagergolfshopen arbetar tio personer med försäljning, plock, pack, support och administration, och tack vare ombyggnaden kommer man att kunna ta emot ett större antal kunder under den kommande golfsäsongen.

– Det är fantastiskt roligt att nu få inviga vår förbättrade lagergolfshop som vi arbetat mycket med under våren. Vi räknar med att ungefär hundra besökare varje dag kommer att handla sin golfutrustning på plats i Mölndal, säger Karolina Bergenwall, butiksansvarig.

Annons