Pär Liljehammar går in som ny delägare i CLVR Shopping

E-handelsbolaget som driver nätbutikerna Enkelt.se, E-lampor.se samt Sortiment.se fyller på med en luttrad e-handelsveteran.

För mindre än två veckor sedan köpte CLVR Shopping, som driver e-handelssajterna Enkelt.se och E-lampor.se, upp Sortiment.se. En e-handelssajt som i sin tur förvärvade RoligaPrylar.se i början på förra året.

Nu meddelar CLVR att e-handelsveteranen Pär Liljehammar kliver in som delägare i bolaget.

Annons

– Att få in Pär som delägare och affärsutvecklare stärker ytterligare vår satsning på försäljning av förbrukningsvaror på nätet. Pär kommer att vara aktiv i den fortsatta utvecklingen av e-butikerna samt i framtida förvärvs- och partnerdiskussioner, säger CLVR Shoppings VD, Jesper Nyhlin.

Erfarenhet från Adlibris och InkClub

Pär har en mångårig erfarenhet inom e-handel och har bland annat grundat Dammsugarpåsar.nu samt arbetat med affärsutveckling inom InkClub-koncernen. Han har även ansvarat för Adlibris sortimentsbreddning inom kontorsförbrukning till hemmet och företaget.

Sedan ett år tillbaka arbetar Pär i eget bolag med investeringar och affärsutveckling inom olika typer av verksamheter. Däribland Storebadge.com, Café & Co samt några mindre innehav.

– Mitt mål och uppdrag med CLVR Shopping är att ta all min tidigare erfarenhet inom e-handel, fysisk handel, nätverk, inköp och försäljning av förbrukningsprodukter och skapa framtidens handelsplats, säger Pär Liljehammar.

Annons