Polarn O. Pyret tar till Boozt för expansion till Danmark

Inleder unikt försäljningssamarbete.

Polarn O. Pyrets e-handel har vuxit kraftigt på senare tid och omsätter nu 94 miljoner kronor, vilket vi kunde berätta om för några veckor sedan. Och uppenbarligen har den populära barnklädesaktören ytterligare planer på att växa på nätet.

LÄS ÄVEN: Polarn O. Pyrets e-handel omsätter nu 94 miljoner

Annons

Blir ensam utomstående försäljare

I dag presenteras nämligen ett försäljningssamarbete mellan Polarn O. Pyret och e-handelsföretaget Boozt. Samarbetet ska vara unikt på så sätt att det gör Boozt till den enda utomstående aktören som får lov att sälja hela Polarn O. Pyrets barnsortiment.

Samarbetet ska enligt ett pressmeddelande ge Polarn O. Pyret tillgång till fler e-handelskunder, bland annat eftersom Boozt ska se till att företagets sortiment blir tillgängligt i Danmark. Som det är i dag kan e-handelskunder i Danmark endast handla via Polarn O. Pyrets internationella sajt.

- Boozt.com gör ett fantastiskt arbete på den nordiska marknaden, med kombinationen och ledande varumärken och snabba leveranser. Detta, i kombination med deras starka position på barnklädesmarknaden i Danmark gör Boozt.com till en perfekt parter för oss” säger Nanna Hedlund, vd för Polarn O. Pyret.

"Kompletterar vår varumärkesportfölj"

För Boozts del innebär samarbetet att e-handlaren får en förbättrad position vad gäller barnkläder i sortimentet.

- Vi är fantastiskt nöjda och stolta över att vi kommer att kunna erbjuda Polarn O. Pyrets produkter till våra kunder. Det exklusiva samarbetet innebär inte bara att vi får tillgång till fantastiska produkter med och att vi kompletterar vår varumärkesportfölj och att vi stärker vårt barnerbjudande, säger Hermann Haraldsson, koncernchef för Boozt AB.

De första Polarn O. Pyret-produkterna blir tillgängliga på Boozt.com under andra kvartalet 2018.

Annons