SIBAs förvandling till NetOnNet har tagit sin början

Nu är omvandlingen av SIBAs två första butiker till NetOnNet Lagershopar genomförd.

I våras meddelade NetOnNet Group sina planer på att göra om alla SIBA-varuhus till NetOnNet-lagershopar. Arbetet inleddes med fyra varuhus i Växjö, Västerås, Sundsvall och Svågertorp. Nu är det dags att avtäcka de två första.

Det är SIBAs butiker i Växjö och Västerås som idag öppnar upp dörrarna i sin nya NetOnNet-skrud.

Annons

– Invigningarna av de båda nya Lagershoparna markerar en viktig milstolpe för oss i vår satsning på NetOnNets varumärke och vår expansionsresa. Det ska bli riktigt kul att följa våra två första omvandlade Lagershopars framgångar och utveckling, säger Susanne Ehnbåge, VD NetOnNet Group.

Ytterligare fem butiker i höst

De omvandlande NetOnNet Lagershoparna kommer att drivas av före detta SIBA-personal men även ett flertal nya medarbetare. Och till skillnad från de tidigare SIBA-butikerna kom kunderna nu även att mötas av NetOnNets självbetjäningskoncept.

Samtidigt meddelar bolaget att man just nu håller på att färdigställa ytterligare fem nya Lagershopar som ska invigas under hösten.

– Målet om att bygga ett starkare och större företag med långsiktigt lönsam tillväxt och expansion står fast. Dagens båda premiärer för oss närmare målet, men även närmre fler potentiella och befintliga kunder, säger Susanne Ehnbåge.

Annons