Strumpgalen del 4: Therese gör tillitsövningar med Rikard

Litar de på varandra?

Vi är halvvägs! Den här veckan har vi haft avstämning kring våra mål och hur det går för företaget. Det är mest Praktikant-Therese som har stämt av och vi kom fram till att det nu är dags för Therese att lägga in en högre växel och gasa sig igenom andra halvan. Jag gör allt jag kan på mitt håll för att motivera och inspirera till stordåd.

I början av veckan hade vi ett litet drama då Praktikant-Therese på eget bevåg hade bokat in oss på Emeet i Stockholm. Jag uppmuntrar självklart till egna initiativ men konferenser, där går väl nästan gränsen för vad man ska behöva genomlida som e-handlare. Vi hittade tillsammans en bra lösning på detta, tycker jag. Mer om detta i veckans klipp.

Annons
Annons

Order alla dagar utom en

Under veckan som passerat har vi haft order alla dagar utom en (Black Wednesday), så nu är vi uppe i 47 order med en ROI på minus någon hundralapp per order. Framtiden är ljus!

Nu är det dags att spana in veckans klipp, det innehåller en hel del matnyttigt om hur du skapar team spirit på jobb och även en del skattetekniska knep som jag har fångat upp under åren. Visst låter det spännande?

Tidigare avsnitt:
Strumpgalen del 3: "Känns som att vi är på god väg"
Strumpgalen vecka 2: Stor milstolpe på vägen mot 100
Tonerkungen är död: Länge leve Strumpkungen

Annons

Prenumerera

Du missar väl inte vårt nyhetsbrev E-handelsnytt?

Tack!