Urb-its nya e-handel poppar upp i adventstid

Popup-butik ska öppna varje adventsnatt runt midnatt.

Leveransföretaget Urb-it, med affärsidé att leverera varor samma dag till den plats kunden befinner sig på, lanserar nu ett nytt koncept. Varje advent från och med den andra advent - som i år infaller den tredje december - kommer en popup-butik att öppnas vid midnatt.

VR-kit bland erbjudandena

Mellan 00.01 och 00.30 på adventsnätterna kommer kunderna via en app ta del av unika erbjudanden på potentiella julklappar.

Annons

- Syftet med pop-up butiken är att minska Stockholmarnas julstress genom att öka tillgängligheten på populära julklappar. Det kommer dock gälla att vara snabb då vi kommer erbjuda till exempel årets julklapp VR-kitet eller biljetter till den utsålda Kentkonserten i Stockholm – till halva priset, säger Celine Fierro på Urb-it i ett pressmeddelande.

Den som är nyfiken kan dock beskåda kampanjen i appen redan idag.

Urb-it lanserades för två jular sedan och har sedan dess bland annat tidigare inlett ett samarbete för snabba leveranser med 120 butiker belägna i shoppingområdet Bibliotekstan i Stockholm. Så sent som i oktober lanserade de möjligheten att köpa saker i appen och nu testar man alltså även en popup-butik i samma app.

Annons