Världens starkaste låda ska låta kunderna fokusera på träning

En helt ny tjänst ska erbjuda träningsintresserade ett stort utbud av kosttillskott som skickas ut i boxar en gång i månaden.

Som Ehandel.se tidigare berättat finns det nu prenumerationstjänster för allt från hundfoder till bakningsprodukter, och det finns svenska företag som ser stora möjligheter med att lansera prenumerationstjänster i Sverige.

Senast i raden av överraskningslådor att få hem i brevlådan är nystartade BodyBox - Världens starkaste låda, som innehåller kosttillskott från olika leverantörer. Lådan, som riktar sig särskilt till träningsintresserade personer i åldern 18-30, ska skickas ut en gång i månaden. Varje låda ska innehålla 5-6 produkter som ska ha ett sammanlagt värde som överstiger priset på boxen.

Annons

Idén till BodyBox kom när VD:n Niklas Aldén och hans kollega Simon Molnar tyckte att det tog alldeles för mycket tid från själva träningen att hitta rätt kosttillskott.

- När vi själva började träna hade vi velat ha någon som hjälpte oss rätt i djungeln av säljsnack och broscience och visade oss vad som funkade och vad som inte var värt pengarna. Dessutom tröttnar man fort på smaker, så vi tycker att BodyBox är ett klockrent sätt att upptäcka nya favoriter och få testa produkterna själv, berättar Niklas Aldén.

Lyckad insamling på Kickstarter

För att få ihop pengar till satsningen har BodyBox lagt upp ett projekt på insamlingssidan Kickstarter, och intresset hittills har varit gott. I skrivande stund är insamlingen uppe i nära 12 000 kronor, och insamlarna hade från början satt ett mål på 10 000 kronor.

- Vi nådde upp till vårt mål på Kickstarter efter bara 39 timmar, så det känns grymt kul! Vi kommer att skicka ut de första boxarna i januari och vill gärna ha med så många på tåget som möjligt då det hjälper oss att förhandla med leverantörer så att vi kan erbjuda ännu bättre produkter, säger Niklas Aldén.

Varför är det en bra idé att satsa på just en prenumerationstjänst som ni ser det?

- Det är omöjligt att vara expert på allt, så varför inte prenumera på en box ihopsatt av just experter? Det är smidigt att få saker hemskickade och det är dessutom otroligt roligt att få paket en gång i månaden! Desto mindre tid man behöver lägga på att handla och leta information desto bättre säger vi, fokusera på det du tycker är roligt, i vårt fall träningen, så ordnar vi tillskotten.

Annons