Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj 3DLABS.SE – Till salu – Hela varumärket, komplett e-handel endast 35tkr.

Etiketter: , , ,

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #202849
  3dlabs.se
  Deltagare

  Hej,

  Nu har vi testat vår vision om Sveriges kanske mest tillgängliga 3D printing service online. Dit kunder med färdiga 3D modeller kan ladda upp sin modell och få ett pris direkt på skärmen. Sedan checka ut med Klarna och invänta på att 3DLABS.SE tillverkar deras 3d modell i maskinparken. Detta har alltså varit ett test för vårt företag under 2 år som gått över förväntan. Vi rankar top 3 på Google på de flesta sökningar inom 3D printing sverige och beställa 3d utskrifter online med flera relevanta sökord.

  Utan någon som helst satsning på varken marknadsföring eller utökning av sortimentet så omsätter vi i snitt cirka 100’000kr / år på detta. Då det inte är vår vision att driva just denna del vidare och utveckla så kommer vi därför sälja hela varumärket komplett. Köparen tar över samtliga konton och WooCommerce butik tillsammans med varumärket som nu rankar väldigt bra på Google och har mycket god potential att utöka ytligare med nytt sortiment.

  Både B2B & B2C. Rapid prototyping uppskattas väldigt mycket av både privatpersoner och företag.

  Siten är nu stängd för semester: http://www.3dlabs.se. Men vid intresse så visar jag gärna upp denna för er hur det fungerar.

   

  OBS: Maskiner ingår ej. Enbart varumärke och nyckelfärdig e-handel – bara att koppla på er Klarna API och köra vidare utan downtime. Vi rekommenderar att ni har minst 1 FDM skrivare och 1 4K resin skrivare som minimum att börja med. Vid behov utöka parken med skrivare som återbetalas efter 1 månads försäljning.

   

  Har ni vidare frågor och funderingar, intresse för att köpa siten & varumärket – kontakta mig gärna på support@3dlabs.se eller direkt här i forumet så kan vi ordna en rundtur.

  Då allt varit ett test och vi inte har visionen att driva detta vidare så begär vi endast 35’000kr exkl moms för hela konceptet. Först till kvarn.

  Väl mött,

   

  • Detta ämne redigerades för 11 månader, 3 veckor sedan av 3dlabs.se.
  • Detta ämne redigerades för 11 månader, 3 veckor sedan av 3dlabs.se.
  #202852
  PNo
  Deltagare

  Hej!

  Klart intressant och jag vill gå vidare med en affär.

  Mvh

  Pär

  0739-282545

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.