Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Adwords vs Facebook (remarketing)

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #102496
    bolets
    Deltagare

    Vi annonserar på både google & bing och funderar nu på att testa facebook och köra remarketing där. Kunder som besökt oss men inte gjort checkout. Hur ser ni i panelen på detta? För och nackdelar? Mer prisvärt än google eller hur ser ni på det?

    #177605
    C.Larsson
    Deltagare

    Svårt att säga, beror väl vad för kunder man har. Jag skulle absolut testa en kampanj för att se vad för resultat det ger. Hos oss tycker jag att det funkar hyfsat.

    #177616
    AnnaW
    Deltagare

    Jag skulle testat för att sen kunna jämföra kostnaderna.

    #177695
    AndersEkman
    Deltagare

    Facebook annonsering kan jag definitivt rekommendera, både med och utan remarketing. Det är ofta mycket kostnadseffektivare än t.ex. Adwords (självklart varierar det dock från bolag till bolag, och ni får testa och skaffa er en egen uppfattning), och ger oftast bra resultat.

    De har även lager på lager med massor av data på sina användare som du kan kombinera med din remarketing/retargeting för att få det att bli så effektivt som möjligt.

    Som tidigare sagt i tråden, testa och se hur det presterar för er! Tänk dock på att det är ett annat medium som fungerar annorlunda, så ge det en rättvis chans genom att läsa till er kunskaper om Facebook-annonsering först.

    #177791
    fantomet
    Deltagare

    Jag sitter själv och funderar på att använda facebook annons inför studenten. Hur ser tidsaspekten ut på annonser på facebook i förhållande till adwords och andra? När behöver jag dra igång arbetet?

    #177829
    Evino
    Deltagare

    Se till att göra Facebook annonsen helt korrekt.. Det finns mängder med inställningar och risken är att annonsen visas för helt fel personer om man inte ställer in den korrekt och med eftertanke.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.