Plus Forum E-handelsforumet Marknadsföring Adwordsinställing bitte

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #94154
  Oddity
  Deltagare

  Tjoho, jag har inte jobbat med Adwords på ett tag, tänkte sätta mig in i det hela nu..men JÄVLAR vad dom har gjort om under det senaste året =)

  Jag har nu satt upp ett nytt adwordskonto med samma inlogg som analyticskontot och har länkat ihop de två.

  Det jag nu vill göra är att sätta min tacksida som mål och att Adwords skall spara hur mycket jag säljer för. Detta gör man tydligen under Rapporter->Omvandlingar.

  Jag har skapat en ny spårning jag döpt till “Sale” och klippt in koden nedan på tacksidan. I javascriptkoden skriver jag ut den totala summan kunden har köpt för såhär (med php)

  var google_conversion_value = ;

  Man tycker ju att detta borde spara värdet. Det verkar som om spårningen fungerar, dvs att jag får in statistk om att någon har handlat, MEN, jag får fran inte fram summan någonstans. I adwords tidigare så fick jag fram “försäljningsvärde” i statistiken på samma ställe där man ser hur många procent som omvandlar etc..men jag kan inte få fram försäljningsvärdet någonstans nu..grrr..

  Det är den här koden jag klipper in iaf, den ska det inte vara något fel på. Tänkte att det fanns någon inställning bara som gör att försäljningsvärdet inte visas i statistiken.
  GODNATT

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.