Plus Forum E-handelsforumet Köp & Sälj Aktiv investerarer

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #101874
    eternalsunshine
    Deltagare

    Hej forumet!

    Jag är en teknisk affärsutvecklare med många år i innovations- och e-handelsbranschen (som egen företagare och konsult). Söker projekt/företag med tillväxtpotential att investera tid och kapital i.

    Jag skulle vilja vara en aktiv investerare och därmed investerar kapitalet i processer för att förbättra din verksamhet, det blir ett utvecklingsarbete där vi tillsammans identifierar vad verksamheten behöver för att ta nästa steg, bli större och få en ökad vinst.

    Mitt mål är att inte lägga mig i den vardagliga verksamheten, det sköter ni precis som vanligt. Jag blir dock er bollplank och insatt i dom större besluten som påverkar företaget. Kan tillföra breda kunskaper inom teknik, utveckling, marknadsföring och kommer att finnas där när ni behöver mig.

    Skicka gärna ett PM och presentera projektet/företaget så tar vi det därifrån.

    Mvh
    Sam

    #175221
    mavraj
    Deltagare

    Kul med sådana här förfrågningar Jag vet dock att jag inte har något att erbjuda dig men det hade nog varit intressant att veta vilken typ av verksamhet du letar efter. Har du krav på viss omsättning? Mycket besökare så ni sen kan jobba med konvertering?

    Lycka till!

    #175310
    eternalsunshine
    Deltagare

    Tack Mavraj!

    Helt ärligt har jag inte tänkt så mycket på kriterierna, jag har jobbat med olika branscher. Började min e-handelskarriär med försäljning av skönhetsprodukter, fick till avtal med världens största leverantörer inom det området medans många konkurrenter i samma storlek inte kunde. Arbetat med direktimport av kläder från Turkiet, har en butik i Malmö men mitt specialitetsområde har alltid varit tillverkningsindustrin. Det är en bransch som jag hade gärna satsat på. Mer specifikt försäljning/e-handel B2B mot tillverkningsindustrin. En smal nisch mot ett köpstarkt kundsegment, där man blir en av ett fåtal leverantörer, det hade varit ett drömscenario.

    Jag blev just inblandad i ett färskt projekt, vi lanserar snart. Det blir försäljning av kläder/accessoarer för män. Ganska svår bransch men ser synergieffekter med vår Malmöbutik. Kommer inom kort att behöva skapa samarbete med andra e-handelsbutiker som riktar sig mot samma målgrupp.

    Så ifall någon av er jobbar med försäljning av kläder/accessoarer för män, skriv gärna ett PM.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.