Plus Forum E-handelsforumet Betalsystem Appar, nya sättet att rösta?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #100125
    wtorsler
    Medlem

    Tänkte bryta mönstret lite under denna betalsystem kategorin i forumet för att skapa lite diskussion!

    Som säkert några läst så kommer alltså PayPal vara med i Eurovisions app för röstning, för er som missat det så kan ni läsa Julius artikel här:
    PayPal vinner Eurovision Song Contests hjärta – Ehandel.se.

    Vi kommer nog alla ihåg när de började införa SMS röstning, vilket i min mening är ett mycket snabbare och smidigare sätt att rösta med än att ringa in.

    Kommer app-röstning att vara det nya sättet att föredra? Kommer vi ta oss tiden till att ladda ner appen för att sen göra röstningen istället för att dra iväg ett SMS?

    Jag förutspår isåfall att det kommer skapas någon typ av ”platform” eller samlad app där medier eller andra tävlingar kommer kunna ladda upp sin tävling för röstning och där också betalningen sker.

    #164172
    Magento
    Deltagare

    Jag tror på en samlings app för det mesta där man drag and droppar funktionalitet/program etc. Ingen orkar registrera sig för allt, wywallet, försäkringskassa etc etc. Listan kan göras lång. Fick själv idén för några år sedan men insåg att jag saknade kapitalet på några hundra miljoner för att genomföra det :).

    #164173
    wtorsler
    Medlem

    Jag sitter inte heller på någon skattkista, tyvär.

    Funderar dock på hur långt man skulle kunna komma med en beta app, en grym säljare & en tekniker :D.

    #164174
    Magento
    Deltagare

    För att det ska fungera fullt ut så tror jag att man måste ha med “alla” på tåget. Det är dit jag tror man behöver en monsterbudget för. Appen får ju inte bara fungera för “några” som valt att koppla upp sig mot tjänsten. Ska det fungera så ska det fungera liksom :).

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.