Plus Forum E-handelsforumet Generellt om E-handel Är Google Adwords värt det?

Etiketter: 

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103242
    Ricky
    Deltagare

    Hej

    Vad är era erfarenheter av Google Adwords? Jag har svårt att generera besökare till min sida via SEO och känner att jag behöver lite mer aktiv marknadsföring.

    Vad jag har kunnat läsa mig till så verkar inte många helt övertygade om de marknadsföringskampanjer man kan köpa via Facebook så nu sneglar jag på Google Adwords istället.
    Vad tycker ni som har provat Google Adwords? Jag funderar på att köra det cirka 2-3 veckor. Genererar det någon trafik värt namnet?

    #180393
    Dan
    Deltagare

    Ja, alla framgångsrika e-handlare drar stor del av sin omsättning och trafik via Adwords.

    Men att köra det 2-3 veckor kommer inte ge nämnvärd effekt. I början är ett Adwords-konto ooptimerat och ineffektivt och det krävs lite volymer för att börja skruva på budnivåer och sina budskap. Det är inget som funkar som en one-shot skulle jag säga.

    #180394
    Ricky
    Deltagare

    Ok, jättetack för input.

    Då känns det som att man kanske bör lägga upp en ordentlig löpande budget. Får fila på det!

    Om andra vill delge sina erfarenheter så är det så klart fritt fram :)

    #180411
    dd88
    Deltagare

    Tänkvärt: Om du redan ligger högt rankad så kommer adwords stjäla en hel del organisk trafik som du tidigare har haft kostnadsfritt.

    #180413
    Ricky
    Deltagare

    Har finslipat på min SEO i min plattform, men det har renderat få eller inga besök. Funderar istället skarpt på att lägga ut det till en firma som sysslar med sånt här, men som nystartat företag har man ju inget jättekapital att tillgå.

    #180416
    Dan
    Deltagare

    Onsite-SEO är bara 10% av jobbet. Du behöver bygga länkar också, det är dock ingen raketforskning och går att göra själv men det tar mycket tid. Men jag skulle inte underskatta att lägga tiden på det om du ej kan anlita någon.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.