Plus Forum E-handelsforumet Logistik Att få paket via Postnord

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Författare
    Inlägg
  • #103757
    Johan Rubank
    Deltagare

    Har nu suttit och väntat på ett paket från USA som skickats med USPS. Det tas emot hos Postnord för transport till oss. Detta är en leverans som kommer 2-3 gånger per år till oss med samma rutt. Olika resultat varje gång. Men några saker tycks aldrig bli bättre.

    -tullklarering hos Postnord – 3-4 dagar i konkurrens med tex DHL/UPS/TNT som ordnar den saken på ankomstdagen eller dagen efter då det körs ut.

    -liggtid och transport tid köpenhamn till malmö inom postens eget nätverk. fyra dagar!

    -sitter nu och ringer för andra gången idag då paketet som dom i morse sa skulle köras ut till oss nu ligger på et utlämningsställe!

    Och så undrar Postnord hur dom ska göra för att tjäna mera pengar? Kanske dom ska kika hur deras konkurrenter gör och bli snabbare? Jag förstår att Postnord går sämre och sämre samt att kunderna sviker. Dom är ju sämst i klassen !

    #182573
    Kristeo
    Deltagare

    Ja men tänk att jag känner igen det här och värre har det blivit sista tiden.

    Jag beställer mina butiksvaror från Asien och det skickas som REK med flyg till Sverige. Transporttiden från Asien är mellan 14 dagar och 2 månader, men det är jag van vid. När beställningen väl kommit till Postens utrikesterminal så tar det numera 1 vecka eller mer innan paketet når mitt utlämningsställe som ligger ca 7-8 mil från utrikesterminalen!!!!
    Dessutom får nu paketet ett nytt kollo-id som är okänt för mig. Det innebär att jag kan inte följa paketet när det kommer till Sverige. När paketet väl kommit till mitt utlämningsställe så tar det ytterligare en dag innan jag fått hem avin i min brevlåda så jag kan hämta det. Tidigare kunde jag planera dagen och hämta paketen på vägen hem från mitt ordinarie jobb och på så viss arbeta mer effektivt när jag kom hem, och spara bensinpengar.
    😡

    Jag har valt att klaga till PostNord över detta nu då mitt tålamod börjar tryta.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
  • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.